Berkay ve Asena Erkin Sözde Yasak Aşk ile ilgili ilk kez konuştular

Asena Erkin ile çıkan fotoğrafları sonrası herkesin peşinden koştuğu popçu Berkay konuştu. Berkay, "Bu olayda herkes beni suçluyor ama... Caner her şeyi biliyor neden susuyor" dedi.

Yılın magazin olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Asena Erkin ile çıkan fotoğrafları sonrası herkesin peşinden koştuğu popçu Berkay, sessizliğin bozdu.

Güneş Gazetesi Magazin Müdürü Nurettin Soydan'a konuşan Berkay, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İşte o haber:

Son günlerin olay adamı popçu Berkay'ı sonunda bulduk. Herkesin konuşmak için aradığı ancak konuşmamak için ortalıkta gözükmeyen Berkay nihayet gün ışığına çıktı. Berkay'a ilk olarak herkesin merak ettiği o soruyu sorduk: Asena ile aranızda aşk var mı? Tedirginliği her anıyla yüzüne yansıyan Berkay'ın yanıtı kısa oldu 'Hayır aşk yok biz arkadaşız'.

OMUZUNA ELİMİ ATAMAZMIYIM

Olay popçuya bu kez önce Akmerkez'de ardından Londra'da çekilen fotoğraflarını hatırlatıyoruz. 'Ama görüntüleriniz hiç de öyle demiyor'.

Berkay, klasik hale getirdiği ve Asena Erkin ile söz birliği etmişçesine dile getirdiği o cümleyi kullanmayı tercih ediyor yine: 'İki arkadaş birbirinin omuzuma elini atamaz mı?'

Yılın kaçamağının kahramanı Berkay, 'kaçamak cevaplar' vermekte de ustalaşmış.

'İnsan içine çıkamıyorum. Bir ara buralardan gitmeyi bile istedim.' 'Neden?' sorusunu yanıtını yine kendisi veriyor Berkay: 'Bu olayda herkes beni suçluyor. Akmerkez fotoğrafları yeni değil. Ondan önce çekilen fotoğrafları da 28 Ocak 2013 tarihinden beri Caner de biliyor. Arada 11 ay geçti. O fotoğrafları almak için kimleri devreye sokmadık ki. Mafya ile bile bağlantı kurduk. Ama Caner'Beni o insanlarla karşı karşıya getirme'diyerek, görüşmelere gelmedi.' Sonuç ne oldu? diyorum Berkay'a. 'Sonuç, 20 bin Euro cebimden verip o Londra fotoğraflarını kendim aldım. Caner bütün bunları bilmesine rağmen susuyor. Peki neden susuyor'.

BU YÜK BENİ ALTINDA BIRAKIR
' Neden susuyor'un karşılığını nedense paylaşmak istemiyor Berkay. Ama Asena Erkin'in eşinden ayrılmasını istemiyor. 'Yuvalarının dağılmasını istemem. Bu yükün altında kalmak istemem. Çünkü yaşananlar gerçekte aşk değil' ifadesini kullanıyor.