Berkay'dan bomba iddia: Caner herşeyi biliyor

Ünlü popçu Berkay bomba bir iddiada bulundu. Caner herşeyi biliyor!

Magazin dünyası Berkay, Asena Erkin, Caner aşk üçgeniyle çalkalanıyor.

Türkiye uzun bir süredir bu üçlü arasında yaşananlara kilitlendi. Ünlü popçu Berkay tüm bu tartışmalar devam ederken gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Berkay, Fenerbahçeli futbolcu Caner'in herşeyi bildiğini iddia etti.

Berkay ile Asena Erkin'in Akmerkez'de birlikte bebek odasından çıktıklarına dair görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ünlü popçu ile Caner'in eşi Asena Erkin arasında bir ilişki olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan Berkay Güneş gazetesine yaptığı açıklamada çok tartışılacak bir iddiada bulundu.

Ünlü popçu Berkay, Asena Erkin'le olan görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in her şeyi bildiğini iddia etti.

CANER HERŞEYİ BİLİYOR

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in açıklama yapmamasından yakınan ünlü popçu, "İnsan içine çıkamıyorum. Bir ara buralardan gitmeyi bile istedim. Bu olayda herkes beni suçluyor. Akmerkez fotoğrafları yeni değil. Ondan önce çekilen fotoğrafları da 28 Ocak 2013 tarihinden beri Caner de biliyor" dedi.

Ünlü popçu şunları söyledi: Aradan 11 ay geçti. O fotoğrafları almak için kimleri devreye sokmadık ki. Mafya ile bile bağlantı kurduk. Ama Caner, 'Beni o insanlarla karşı karşıya getirme' diyerek, görüşmelere gelmedi. Sonuç, 20 bin Euro cebimden verip o Londra fotoğraflarını kendim aldım. Caner bütün bunları bilmesine rağmen susuyor. Peki, neden susuyor? Yuvalarının dağılmasını istemem. Bu yükün altında kalmak istemem. Çünkü yaşananlar gerçekte aşk değil"