'Biraz boyum olsa manken olurdum'

Ünlü popçu Bengü, geçtiğimiz günlerde İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Fashionist Fuarı'ndaki Kenzel defilesinde performans sergiledi

Kenzel tasarımı kıyafetiyle mankenlerle birlikte podyuma çıkan Bengü, sevilen şarkılarını seslendirdi. Defile sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bengü, "Yılın en iyi giyinen pop sanatçısı seçildiğim için firma defilede beni görmek istemiş. Ben de bu istek karşısında büyük mutluluk duydum ve kabul ettim" dedi. Gazetecilerin podyumdaki duruşuna iltifat etmesi üzerine "Biraz daha boyum olsaydı belki mankenlik yapardım ama yok. Benim işim şarkı söylemek" dedi. Podyumda olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Bengü, "ayağımın takılmasında ve düşmekten çok korktum. Çünkü zemin çok kayga. Topuklu ayakkabıyla sahnede yürümeye alışıyorsun da böyle upuzun bir podyumda yürümek insanı endişelendiren bir durum" dedi.

"Kraliçe değilim"

Hande Yener'in "Pop'un kraliçesiyim" lafının hatırlatılması üzerine "Onun kadar iddialı olamam. Ben daha kraliçe değilim. Yolun yarısındayım. İnsanın kendi öyle hissedip öyle görmesi ne kadar güzel. Ama benim felsefemde şöyle bir durum var. Daha hiçbir şey yapmamışım gibi hissediyorum veya düşünüyorum ki birazcık daha üzerine çıkabileyim. Ama Hande'ye sonuna kadar saygı duyuyorum" dedi.