‘20 Dakika’ İsveç’te

İsveç devlet televizyonu (SVT) Türk dizisi ‘20 Dakika’yı 13 Ocak’tan itibaren her akşam yayımlayacağını açıkladı. Dizi 60 bölümden oluşuyor.

Filmin başrolünde oynayan Tuba Büyüküstün 'ün (Melek) fotoğrafıyla, “İsveç televizyonu SVT 'de '20 Dakika '-yeni bir Türk gerilim ve dram dizisi” başlığıyla verilen haberde, dizinin 'SVT2 ' ve 'SVT ' Play kanallarında yayınlanacağı belirtilirken, Büyüküstün 'ün Arap dünyasının büyük yıldızlarından biri olduğuna işaret edilmesi dikkat çekti.

Devlet televizyonunun internet sitesinde dizi hakkında yapılan tanıtımda özetle, “Mutlu bir evlilikleri olan Melek-Ali çiftinin hayatları, Melek 'in yapmadığı halde Kerim adında birinin öldürülmesiyle suçlanarak hapse girmesiyle altüst olur. Melek ile mutlu bir evliliği ve iki çocukları olan çekingen Ali öğretmen, Melek 'in hayatını cehenneme çeviren Kerim 'in yozlaşmış babasının asılsız iddialarını çürütmek için ipuçlarının peşinden koşar” denildi.

İsveç 'te pazartesi akşamı yerel saatle 19.30 'da ekranlara gelecek olan '20 dakika ' dizisinin ilk bölümünün pilot bölüm olarak 90 dakika süreceği belirtildi.