Bizi babamıza gönderme anne

Sinem Yıldırım, 2009 yılında olaylı şekilde boşandığı Ahmet Bayer'le yeniden mahkemelik oldu.

Kızları Hera ve Lara'nın babalarıyla görüşmek istemediğini söyleyen Yıldırım, "Babalarının yaşam tarzı kızlarıma uygun değil, bu yüzden görüşme sürelerinin yeniden düzenlenmesini talep ettim" dedi.

Sinem Yıldırım ile Bodrum'daki Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'in 16 yıllık evliliği 2009 yılında olaylı şekilde sona ermiş, kızları Hera (10) ve Lara'nın (15) velayetleri anneye verilmişti. Mahkeme kararına göre Ahmet Bayer kızlarını yaz tatilleri, sömestr tatilleri, bayramlar, hafta sonları ve hafta içi istediği zamanlarda görebilecekti. Ancak Sinem Yıldırım, "Ahmet Bayer'in yaşam tarzının kızlarına uygun olmadığı" iddiasıyla görüşme sürelerinin yeniden düzenlenmesi istemiyle mahkemeye başvurdu. Yıldırım, kızların da babalarıyla görüşmek istemediklerini öne sürdü:

ÇOCUKLAR AĞLIYOR

"Kızlarımı, babalarının kız çocukları için asla uygun olmayan yaşam tarzı, ortamı ve arkadaş çevresinden mümkün olduğunca korumak, bir anne olarak asıl görevimdir. Eski eşimin davalar sürecinde, haklı çıkmak için şahsıma yönelik tamamen asılsız ve beni çok üzecek, yıpratacak, kahredecek suçlayıcı cümleler sarf edeceğini biliyorum. Ama çocuklarımın hayatları, sağlığı ve huzuru için beni yalanlarıyla parçalamasını göze aldım. Yeter ki çocuklarım uzun süredir hep yaptıkları gibi ağlayarak'Bizi babamıza gönderme anne'dediklerinde ben yasalarca bunu onlara sağlayabileyim. Ben bir anneyim. Herkesten ve hatta kendimden çok daha önce evlatlarımı düşünmek ve korumak zorundayım. Eski eşimin yaşam tarzı, hiçbir çocuk için uygun değildir, hele kız çocukları için asla uygun değildir. Onlara anormal örnek teşkil edebilecek olaylarla doludur."