İbo'dan Reza Zarrab'a destek

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten rüşvet ve yolsuzluk suçlamasıyla tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'a destek...

Zarrab'ın kanser olduğunu doğrulayan ünlü sanatçı twitter sayfasına şunları yazdı:

Rezza benim çok önemli bir dostumdur. Bunu da söylemekten gurur duyarım. Rezza'nın hasta olduğu doğrudur. Benimle telefonla konuştuğunda olay olmadan iki gün önceydi konuştuk yani. Rezza ajitasyon yapmıyor. Zaten Reza'nın tarzı değildir acıtasyon. O Benim candan öte dostumdur..

Muazez Abacı, ben Cenk Eren bir yarışma programı yapıyorduk. Orda bir yarışmacının evi yoktu ve Rezza'ya söyledim 'Emrin olur' dedi ve ALDIK.!

Rezza bu konularda bi tanedir, yardımı sever. Eğer 'hastayım' demişse yalan söylemez doğrudur. Panik atağı olan bir arkadaşımdır...!!!

Olaylar olmadan iki gün önce telefonla konuştuk. 'Kanser teşhis ettiler' dedi. Ben de 'fazla büyütme' dedim telefonlarımız dinlenmişse bunlar vardır..!

Valla ne yazarsanız yazın. Ben bildiklerimi söylüyorum, Rezza benim dostumdur, öyle de kalacak. Gerisi adaletin işi, ben bilmem adalet bilir...!

'KANSERİM' DEMİŞTİ

Reza Zarrab, ifadesinde, "Benim böbrek üstümde tümörüm vardır. Kanser teşhisi konuldu. Bu 4 günlük süreç içerisinde Haseki'ye sevk edildim. 4 gün içinde bunun 1 cm büyüdüğü anlaşıldı. Benim buna acilen müdahale ettirip kemoterapi sürecine başlamam gerekiyor" demişti.