Caner Erkin - Asena Erkin ve Berkay olayının perde arkasında ne var?

Gazeteci Nurettin Soydan, Asena Erkin ile çıkan fotoğrafları sonrası magazin gündemine oturan Berkay hakkında konuştu. Soydan, olay konu hakkında Caner Erkin ve Asena Erkin'in konuşması gerektiğini söyledi.

Asena Erkin ile çıkan fotoğrafları sonrası magazin gündemine oturan Berkay hakkında geçtiğimiz günlerde bir haber yayınlanmıştı. Güneş Gazetesi'nden Nurettin Soydan imzalı haberde ünlü popçunun 'Bu olayda herkes beni suçluyor ama... Caner her şeyi biliyor neden susuyor' dediği yazılmıştı. Berkay, bu haberden kısa bir süre sonra ise sosyal paylaşım sitesi üzerinden “Bugüne kadar hiçbir gazeteye ve gazeteciye hiçbir açıklamam olmamıştır.! Güneş ve posta gazetesinde çıkan haberler tamamiyle asılsızdır.!” açıklamasını yapmıştı.

“YÜREĞİN VARSA YAYINA BAĞLAN!”
İşte Berkay'ın bu açıklaması ardından haberi yalanlanan Gazeteci Nurettin Soydan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Sözlerinin hemen başında ünlü popçu için “Bağlanacak yüreği varsa canlı yayına bağlansın. Neyi nereye kadar inkar edecek. “ diyen Soydan, ünlü popçunun ihanet haberlerini yalanlamaya çalıştığını söyledi. Berkay'ın bu konuda başarısız olduğunu ekleyen Soydan, “Berkay inandırıcı kurgu yapamıyor” dedi.

YALANLAMAYA YALANLAMA
Nurettin Soydan, Berkay'ın “Bugüne kadar hiçbir gazeteye ve gazeteciye hiçbir açıklamam olmamıştır.! Güneş ve posta gazetesinde çıkan haberler tamamiyle asılsızdır.!” açıklamasının hatırlatılması üzerine ise “Böyle bir şey yok. Bağlansın ve söylesin” ifadelerini kullandı. Berkay'ın yalanlamasını yalanlayan Soydan, “Yaptığım haberlerin arkasında dururum. Yalan haber yazmam. Gençlere her zaman örnek olmuşumdur. Berkay'ın Londra fotoğrafları hiç masum değil” şeklinde konuştu.

Soydan asıl konuşması gerekenlerin Caner – Asena Erkin çifti olduğunu da ekledi.


ASENA ERKİN, POPÇU BERKAY İLE YAKALANMIŞTI
Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile şarkıcı Berkay'ın Akmerkez'de çekilen fotoğrafları, geçen hafta magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Hatta ikilinin ilişkilerinin maziye yani lise yıllarına dayandığı iddia edilmişti.

Caner Erkin - Asena Erkin ve Berkay olayının perde arkasında ne var?