Nejat İşler hastaneye kaldırıldı

Nejat İşler'in Bodrum'dan İstanbul'a gelerek hastaneye yattığı öğrenildi.

Sedef hastası olan İşler'in durumunun kritik olduğu, karaciğerinin iflas ettiği ancak tedavi olmak istemediği iddiaları kulaktan kulağa fısıldanıyor.

Rahatsızlığı nedeniyle geçen sezon rol aldığı İntikam dizisinde ayrılan ve Bodrum Gümüşlük'e yerleşen ünlü oyuncu, dostlarının ve ailesinin "Tedavi ol" basıkıları karşısında sonunda pes etti.

Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde Gümüşlük'ten İstanbul'a gelip tedavi için Amerikan Hastanesi'ne yattı.

Doktorların yakında ilgilindiği İşler'i dostları da hastanede bir an olsun yalnız bırakmıyor. Önceki akşam Güven Kıraç'la Meltem Cumbul hastaneye gidirek ünlü oyuncuyu ziyaret etti.

Hastanenin kafeteryasında dostlarıyla sohbet eden ve sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Nejat İşler'in keyfinin yerinde, moralinin yüksek olduğu öğrenildi.

Yakın dostları Güven Kıraç'la Meltem Cumbul'un hastanede ziyaret ettiği Nejat İşler, tedavi süresi boyunca bir kitap yazmayı planladığını söyledi. Hastanenin kafeteryasında arkadaşlarıyla 2 saate yakın oturan İşler daha sonra odasına döndü.

Karaciğeri iflas ettiği ve tedavi olmak istemediği için ölüm tehlikesi bulunduğu iddia edilen Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da futbol maçı izlemişti.

Yine geçtiğimiz günlerde, karaciğerinin iflas ettiği ve bu nedenle vücudunda yaralar çıktığı konuşulan İşler; Bodrum'da hastaneye kaldırılmış, fakat tedavi olmayı reddedip alkol almayı sürdürmüştü.