Esra Erol'dan yalancı damat adayına büyük şok!

Ünlü sunucu evli olduğunu gizleyerek programına katılan ve başka bir kadına talip olan Savaş Oruç adlı kişiye dava açıyor.

Eşiyle barışmak için Zahide ile Yetiş Hayata programına katılan Savaş Oruç, karısının yayına bağlanmasıyla büyük şok yaşadı.. Canlı yayını arayan Nuray Oruç, kocasının evli oldukları halde bir evlilik programına katıldığını ve bir başka kadına da talip olduğunu açıkladı.. Bunun üzerine Zahide Yetiş, Savaş Oruç'u stüdyodan dışarı çıkardı.

Esra Erol ise kendi programına katılıp izdivaç arayan Savaş Oruç hakkında açıklama yaptı.

İŞTE ESRA EROL'UN AÇIKLAMASI:


Geçtiğimiz haftalarda programa evlenme isteği ile katılan Savaş Bey programın tüm katılım şartlarını kabul edip bekar olduğunu resmi evraklarla beyan etmiştir.

Boşanmasının gerçekleştiğini ve bunun için tarih veren sözleşmeye kendi el yazısıyla beyan eden beyefendi, "Yarın size söz boşanma evraklarımı getireceğim" diyerek güven oluşturmuş, En önemlisi yaptırımı olan bir sözleşmeye imza atacak kadar cesaretli davranmıştır. İyi niyetli olduğu düşünülen bu kişiye ekip yardım etmiştir. Bundan sonraki süreçte hem yalan beyan hem de programa zarar verdiği için Savaş Bey'e 1 TL'lik örnek teşkil edecek dava açılacaktır.