Eski eşler kulübü

Asmalımescit’in ünlü mekânı Dokuz Ece, işletmecisi Ece Aksoy’un meslekteki 30. yıl davetine ev sahipliği yaptı

İstanbul gece hayatının duayen işletmecisi Ece Aksoy'un meslekteki 30. yılı önceki gece ünlü isimlerin katıldığı bir davetle kutlandı. Erhan Güleryüz, Derin Mermerci- Cem Aydın çifti, Sezen Aksu, Gonca Vuslateri, Derya Şensoy, Zerrin Tekindor-Haluk Bilginer çifti, Zuhal Olcay- Selçuk Yöntem çifti, Fatmagül Faki – Ali Yörenç çifti, Selçuk Yöntem, Hale Soygazi – Murat Belge gibi isimlerin katıldığı davete eski eşler Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ın pişti olması damgasını vurdu. Eğlence geç saatlere kadar devam ederken Ece Aksoy, tüm dostlarına defalarca teşekkür etti.

ESKİ EŞLER SELAMLAŞTI


Zuhal Olcay, 1976-1979 yılları arasında evli kaldığı Selçuk Yöntem ile geceye kol kola birlikte katıldı. Ünlü oyuncuların neşeli halleri ve kahkahaları Asmalımescit sokaklarını gece boyunca inletti. İkili gecenin ilerleyen saatlerinde Zuhal Olcay'ın 1992 yılında nikah masasına oturduğu ancak Aşkın Nur Yengi ihanetiyle 2004 yılında ayrıldığı Haluk Bilginer'in, sevgilisi Zerrin Tekindor ile kutlamaya gelmesiyle soğuk terler döktü. Mekanın dışarısına taşan kalabalık içinde adeta köşe kapmaca oynayan ünlü çiftlerin gerilimi, gecenin ilerleyen saatlerinde Haluk Bilginer'in Zuhal Olcay'la selamlaşmasıyla son buldu. 10 dakika ayaküstü hal hatır soran Bilginer ve Olcay, daha sonra partnerlerinin yanına döndü.

Eşiyle birlikte geldi

Yeşilçam'ın önemli oyuncularından Hale Soygazi geceye yazar eşi Murat Belge ie katıldı. Kutlama sonrası sokak çalgıcıları ikilinin peşini bir süre bırakmadı.

HERKESİ TOPLADI

Minik Serçe Sezen Aksu yakın arkadaşı olan Ece Aksoy'u bu önemli gecesinde yalnız bırakmadı. Gazetecilerin görüntü almaması için şöförüne talimat veren Sezen Aksu, şöförünün kamuflesi ile geceyi tamamladı. Gecede ayrılırken lüks minibüsüne yaklaşık 9 kişiyi alan Aksu Asmalımescit'ten ayrıldı.