Serenay Sarıkaya'nın Sürpriz Aşkı

Aynı diziden rol arkadaşı Çağatay Ulusoyla aşk yaşadıkları konuşulan Serenay Sarıkaya, sağ gösterip sol vurdu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın'Medcezir'dizisinden rol arkadaşı Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığı bir süredir magazin kulislerinde konuşuluyordu.

Aşk haberlerini yalanlamayan ve sessiz kalmayı tercih eden ikili, bu iddiaları doğrular gibiydi. Fakat tüm bu iddiaların aksine Sarıkaya'nın Çağatay Ulusoy'la değil, evli ve bir kız çocuğu olan Murat isimli Antalyalı bir işadımıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Uzun bir süredir aşkların gözlerden uzak yaşamayı başaran ikili, önceki gece sobelenmekten kurtulamadı. Kendisinden yaşça büyük olan sevgilisiyle Taksim 'deki bir otelin restoranında baş başa yemek yiyen Sarıkaya, çıkışta sevgilisinin aracına bindi.

Gazetecilerden habersiz olan Sarıkaya, Cihangir'deki bir mekanın önünde araçtan indiği sırada gazetecileri fark ederek koşar adım mekana girdi. Gazetecileri yanıltmak isteyen Sarıkaya'nın takım elbiseli sevgilisi ise mekandaki müşterilerin yanına giderek onlarla sohbet ediyormuş gibi davranmaya çalıştı. Sarıkaya'nın mekana girmesinin ardından sevgilisi de peşinden koştu.

Yakalanmanın verdiği şokla mekanda bir süre mesafeli duran Sarıkaya ve sevgilisi, ilerleyen dakikalarda yakınlaşarak samimi görüntüler sergiledi. Zaman zaman birbirlerine sarılıp öpen ikili, bir saat sonra mekandan ayrı ayrı çıktı.

Serenay Sarıkaya'nın Sürpriz Aşkı