‘İtibar Görmek İçin Porsche’la Geldim’

Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘2’nci Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’na katılan Hülya Avşar, ‘İtibar nasıl kazanılır’ üzerine yaptığı konuşmayla dinleyenleri kendine hayran bıraktı.

Avşar, okuldan ayrılırken, deneme sürüşü için aldığı 2013 model Porsche 'ye binerken, “İtibar görmek için Porsche 'la geldim” diyerek espri yaptı.

10 Ekim doğum günü için kendisine hediye olarak araba baktığını söyleyen Avşar, “50 'nci yaş günüm nedeniyle kendime yeni bir spor araba almayı planlıyorum.
Deneme sürüşü yapıyorum. Konferansa bu itibarlı arabayla gelip, itibar yapayım istedim” dedi.

'Ben zeki biriyim '

35 yıllık mesleki hayatında, itibar kazanmanın ve korumanın zorluklarını anlatan Avşar, “Sanat camiasının içine yeni giren arkadaşların işi çok zor. Ben itibarımı korudum ama şartlar gittikçe zorlaşıyor. Camiada maalesef itibarsızlaşma faaliyetleri de oluyor” şeklinde konuştu.

İtibar yönetimi için sanatçıların uzman kadrolarla çalışması ve zeki olması gerektiğini dile getiren Avşar Kızı, “Sizin ekibiniz oldu mu?” sorusuna, “Hayır olmadı. Ben zeki biriyim ve her şeyi kendim yönlendirdim” yanıtını verdi.