Hande Subaşı'na Rekor Ücret

Geçtiğimiz yıl işadamı sevgilisi ile nikah masasına oturan Hande Subaşı, bir tekstil markasının reklam yüzü oldu.

Türkiye eski güzeli manken ve oyuncu Hande Subaşı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü manken, “Hiçbir zaman kendimi para ve şöhretin cazibesine kaptırmadım” dedi.

2005 yılında Türkiye güzeli seçilen Hande Subaşı sekiz yıllık kariyerinde hiçbir zaman özel hayatıyla gündeme gelmediğini belirtti. Başarılı projelerin içinde yer alan tescilli güzel, “Bu piyasanın içinde çok farklı hayatlar gördüm ama ben özel hayatımı ve yaşantımı hep korudum. Hiçbir zaman kendimi şöhrete kaptırmadım. Asla şan şöhret, para için bir projenin içinde yer almadım. Sadece güvendiğim işleri seçtim” diye konuştu.

800 BİN LİRAYA İMZA ATTI

Geçtiğimiz yıl işadamı Can Tursan ile nikah masasına oturan Hande Subaşı, bir tekstil markasının reklam yüzü oldu. Bir yıl boyunca markanın tanıtımlarında yer alacak olan Subaşı, 800 bin lira aldı.

“Keşke yurtdışına gitseydim”

Kariyerinin başındayken yurtdışına gitmediği için pişman olduğunu belirten Hande Subaşı, “Modelliğe başladığımda Sema Şimşek ve Deniz Pulaş gibi çok iyi mankenler vardı. Onlar bana 'Çok değişik bir yüzün var. Yurtdışına gidip şansını orada denemelisin'demişlerdi. Keşke onları dinleseydim” dedi.