Engin Can'ın kıyafetleri magazin dünyasını gerdi

Kıyafetleriyle son dönemin tartışılan isimlerinden olan Engin Can, magazin dünyasında yeni bir krize neden oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Son zamanlarda kıyafetleriyle oldukça konuşulan Engin Can 'ın, ikon olup olamayacağı tartışılırken programa telefon bağlantısıyla katılan Nur Yerlitaş ile programın yorumcularında olan Oya Aydoğan arasında tansiyon bir anda yükseldi.

“MAHALLE KADINLARI GİBİ KONUŞMA”
Engin Can 'ı moda ikonu ilan eden Nur Yerlitaş için “Nur arkadaşının çocuğunu çok sevdiği ve eline doğduğu için bir korumacılık yapmıştır.” diyen Aydoğan, ünlü modacıdan hiç beklemediği bir karşılık aldı. “Ama ayıp değil mi? Senin de bir oğlun var” diyerek Aydoğan 'a yüklenen Nur Yerlitaş, “Benimle mahalle kadınları gibi konuşma. Engin Can, sokak çocuğu değil. Oraya almışsınız malzeme yapıyorsunuz. O benim de yeğenim olabilirdi. Yazıklar olsun size.” dedi.

“KİMSE BENİ AZARLAYAMAZ”
İşte ikili arasındaki bu gerginlik programın bugünkü bölümünde de masaya yatırıldı. Nur Yerlitaş 'ın Engin Can 'ı moda ikonu ilan etmesinden dolayı bu konunun tartışıldığını savunan Oya Aydoğan, “Kimsenin azarlayıcı konuşmaya hakkı yok.” dedi. Engin Can için kötü bir söz söylenmediğini de ekleyen Aydoğan, ünlü modacının 'mahalle kadınları gibi konuşma' çıkışı hakkında ise şunları söyledi: Benim tavrım hiçbir zaman mahalle kadını tavrı olmamıştır. Ben televizyona çıkan bir çok insan gibi mahalle kadını tavrında konuşmam. Aldığım terbiye buna müsade etmez. İstesem de olmam.

“BANA MEHMET ALİ BEY FALAN DEMEYİN”
Öte yandan “Engin Can” krizine bir yorum da Mehmet Ali Erbil 'den geldi. Programın ilerleyen dakikalarında telefon bağlantısıyla canlı yayına katılan Erbil, “Ünlü çocukları göz önünde olduğu için sizlerin daha titiz davranmasını beklerim. Sibel Can 'ın oğlu da bunlardan birtanesi. Bir ayakkabı giydi diye böyle konulara malzeme edilmesi beni rahatsız etti.” dedi. Mert Öğün 'e de “Bana Mehmet Ali Bey demeyin” diyerek yüklenen Erbil, “Bu konuyu gündeme getirmeniz beni çok rahatsız etti. İki tane fotoğrafı çıktı diye mecbur musunuz onu yarım saat konuşmaya.Yazık günah. Yarın sizin başınıza gelirse ne yapacaksınız bilemiyorum? ”ifadelerini kullandı.