'Erkekler Beni Aldatmaktan Zevk Alıyor'

Pelin Çini ve Salih Keçeci'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın' programının dünkü konuğu Ebru Şancı'ydı.

Şancı, eski sevgilisi Saif Kaddafi ile olan ilişkisi ve kendisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan satır başları;

'Bence kadınlar normal ve çekici olarak iki grup. Ben ise çekici kadın grubunun bir tık yukarısındayım. Bence Türk erkekleri gösterişli kadından korkuyor. Ben bu kadınla baş edemem, etkileyemem diyerek hiç yanaşmıyorlar bu ilişkiye. O nedenle yabancılarla takılıyorum.'

AŞKLARIMI BAŞLARDA GÖZDEN UZAK YAŞARIM
'Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor aşkı su yüzüne çıktı'haberini yorumlayan Şancı şunları söyledi:'Ben çok konuşuyorum. Aşklarımı saklayamıyorum, hemen anlatıyorum her şeyi herkese. Ben çok beğendim ikisini de. Çok yakışıyorlar gerçekten. Bir süre kaçmaları da çok mantıklı, herkes duymasın ve birbirimizi tanıyalım diye gözlerden uzak yaşıyor insanlar. Ben de öyle yaşıyorum ilişkilerimi.

SAİF BENİ DOĞALLIĞIM İÇİN SEÇTİ
Ben Saif'e aşıktım. O zaman ki aklımla etkilemek için ekstra bir efor sarf etmedim. Doğal olduğum için beni seçti. Şimdiki halimi görseydi kesinlikle yanaşmazdı bana. Mesafeli bir ilişkimiz vardı. 3-4 ayda bir buluşup görüşüyorduk. İlişki bittiğinde güçlü bir adamı nasıl kaçırdım tarzında bir hissiyatım olmadı. Beni okutması büyük bir şanstı benim için. New York'ta bana ev aldı. Jest yapmayı seven biriydi. Saif'ten sonra bir yalpalama dönemim oldu. Böyle bir ilişkiden sonra sevgi öncelikli ilişkiler arıyor insan. Benim sevgi ihtiyacım olduğunu kimse anlamıyor, herkes başka şeylere ihtiyacım var zannediyor. Aradığım şey sevgi benim, aşk. Alışverişi, gezmeyi, tozmayı yeterince yaşadım.

ERKEKLER BENİ ALDATMAKTAN ZEVK ALIYOR
Benim gibi kadınsanız erkekler böyle kadınları aldatmaktan daha fazla zevk alıyor. Özgüveni geliyor adamların,'ben bunu tavladıysam daha iyisini de tavlarım'diyor ve aldatıyor beni. Bir de kadınlarda hata adam hiç önemsemeyeceğin bir tipse bile, onun eski erkek arkadaşıysa kadınlar da farklı bir ilgi duyuyor. Bu kişi bununla birlikteyse kesin bir şey vardır diye erkeklere yanaşan kadınlar da çok.

ÇOK SUÇÜSTÜ YAPTIM
Erkek arkadaşlarım beni aldatırken çok suçüstü yaptım. Hafiye gibiyimdir. Tüm detayları dikkate alırım. Delilleri birleştiriyorum ve evde kısa süreli bir savaş başlıyor. Şiddete hayır ama en büyük zevkim partnerimin sevdiği eşyaları dağıtmak, parçalamak. Çok rezaletim var benim. Ama ben çok sadığımdır. Bildiğin koyuna bağlarım. Gözüm başkasını görmez aşıksam.'