Saba Tümer'e sosyal medyada tepki yağıyor

Saba Tümer, şizofreni teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ünlü oyuncu Arda Kural'ı bugünkü programına taşıyınca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Saba Tümer, şizofreni teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ünlü oyuncu Arda Kural'ı bugünkü programına taşıyınca sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Emret Komutanım' dizisiyle tanınan yerli Leonardo DiCaprio lakaplı genç oyuncu Arda Kural 26 Aralık tarihinden beri şizofreni teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Ünlü sunucu Saba Tümer'in bugünkü programında Arda Kural haberine'Şizofren mi? Az sonra.' penceresinden bakması sosyal medya twitter'da tepkilere neden oldu.

Kural'ın ev arkadaşı Oyuncu Çetin Yeltekin ve Yapımcı Ahmet Akıncı'nın da konuk olduğu Saba Tümer'le Bugün programı, Arda Kural'ın hayranlarını fena kızdırdı. Kural'ın sevenleri attıkları tweetlerle Saba Tümer'i eleştiri yağmuruna tuttu. BEYAZ GAZETE

İşte o tepkilerden bazıları:

@ultrAsli_GS1905 Arda Kural şizofreni falan değil Saba Tümer ! olmadık hastalıkları varmış gibi yapıyorsun bence sen şizofrenisin.

@Ozcanarig Lan bu Arda Kural'a da yazık, Saba Tümer sayesinde çocuğun hastalığı 3se 5 çıkacak.

@HelinOnen Saba Tümer malzeme bulamadı, Arda Kural'a sardı. İnsana biraz saygı duyar ya. Yok şizofren miymiş, sanane!

@SLMKESKIN Arda kurala neden böyle oldu? Saba Tümer'in programını izleyince anladım .. Ev arkadaşı bı bakın hersey adamın yüzünde

@emretaslicukur yazık gerçekten çok yazık saba tümer sen bu davranışınla sadece kendini küçük düşürüyosun ve sadece kendin rezil oluyosun

@provasiz'Taninsa da taninmasa da herkesin basina gelebilecek bi sey psikolojik sorunlar.' Bravo Saba Tümer'e. Cok iyi tespit cınım.

@AydilgeSarp Arda Kural'ın ev arkadaşı da oyuncuymuş, tabi nerden nemalanırım düşüncesiye çıkmış Saba Tümer'e. Oturmuşlar hep beraber postmodern dedikodu

@EvselUnal @saba_t böyle yayın mı yapılır kusurları örtmek gerekirken sen bu çocuğun hastalığı ile ilgili yayın yaptın Saba tümer, yazıklar olsun sana

@gulden_ozcan İnsanların zayıf noktaları üzerinden prim ve reyting elde etmeye çalışan Saba Tümer ve ekibini kınıyorum!! Arda Kural'a yapılan vicdansızlık

@gokceflzz_ #AramızdaKalsın ama Saba Tümer de ki adamlar Arda Kuralın rahatsızlığını kullanıyolarmış gibi geliyo.

@kasojame arda kural değilde asıl şizofren saba tümer

@AydilgeSarp Mahalle dedikoducuları toplaşıp'ay deliymiş bu' diye ruhsal dertleri olanların arkasından atıp tutar.Saba Tümer'in şu an yaptığı farklı mı?

@SayinIlhan Arda Kural'ın şizofreni olup olmadığını tartışırken kahkaha ata Saba Tümer gerizekalısının rahatsızlığı ne acaba?

@elif_khj Bir kez izlemekle Türk televizyonlarının gördüğü EN SAMİMİYETSİZ İNSANIN Saba Tümer olduğuna kanaat getirdim bugün. iyi ki izlemiyormuşum.

@emineErguven Saba Tümer başka konu bulamadınmı? biraz utanın, bırakın çocuk tedavisini olsun. 

@GkcDevrim Saba Tümer'in Arda Kural'Show'u bittiğine göre, reytinglere bakıp çirkin kahkahasını atabilir. Yazık...

@bilmemneciyan Arda Kural'ı bilmem de Saba Tümer'in şizofren olduğu kesin, hatta Kur'an'a el basabilirim, uyuuuuzzzzz!!!

@dlkkync Saba Tümer acaba naptığının farkında mı? İnsan utanır, şiddetle kınıyorum.

@asliizmir35 Saba tümer program yapıp para kazanıyor ya pes,

@ZyrkSln #BazıİnsanlarVarki, İnsanların ölüsünden, dirisinden, rahatsızlığından rant sağlar. Bakınız Saba Tümer! Arda Kural değil, hasta olan sensin!

@merves_klc Saba Tümer neyin peşinde?Programnda ArdaKural'ın hastalığndn bahsederkn dahi kahkaha makinası modundn çıkamıyorsa daha da bir şey demiyorm.s

@kuzudelisi insanların zor anları vardır güçlü olanlar bazen kötü bir süreç yaşar irdelenmesi tekrardan kendine gelme sürecini uzatır saba tümer olmadı!

@selveraslan edepsizlik = saba tümer! programa dahil olanlara da lanet olsun.Asıl sizler ruh hastasısınız!!