'Okan Bayülgen, benim ağlamam üzerinden prim yaptı!'

Ses Sanatçısı Yılmaz Morgül, Okan Bayülgen'in kendisinin bir programda ağlamasını mizah malzemesi olarak kullandığını ve buna çok kırıldığını söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü konuklarında Ses Sanatçısı Yılmaz Morgül, kırgınlıklarından bahsetti.

'Ekranlarda benim samimiyetimden dolayı bir çok şeyler suistimal edildi ' diyen Morgül, 'Benim en çok üzüldüğüm ama en şimdi güldüğüm olay şuydu: 7 yıl önce Sevgili Müge Anlı ve Şenay Düdek'in programında, ben yine Türk müziğinde yaşanan acı durumun tablosunu çizerken; tabiki benim örnek aldığım bir takım değerlerinde hakkımda yapmış olduğu beyanatlar beni daha çok üzmüştü. Bu yüzden o programda hıçkırıklara boğularak ağlama krizine girdim. Sonra onlar başta Okan Bayülgen olmak üzere sosyal medyada kahkaha unsuru olarak kullandıldı ' şeklinde konuştu.

Yılmaz Morgül, 'Ama ben benim gözyaşlarıma gülenlere gülüyorum. Çünkü onların dudumu benim için daha kara mizahi ' dedi.

'OKAN'I MAHKEMEYE VERECEKTİM '


Morgül'ün bu sözleri üzerine Mesut Yar, 'Ben Okan'ın bunu kötüye kullandığını düşünmüyorum. Okan yerinde ve tatlı şekilde kullanmıştır ' diye konuştu.

'Önceleri o da mizah unsuru olarak belki aylarca bunu kullanmaya çalıştı fakat ben bu konuda çok ciddiydim; kendisiyle mahkmede hesaplaşmayı düşünüyordum ' yanıtını veren Morgül şöyle devam etti:

'Ama önce arayıp soracaksınız; neden ağladınız diye veya programı baştan sona kadar izleyeceksiniz. Sadece ağlama görüntülerine sığınıp bunu mizahi çerçevede kullanmaya hakkınız yok. Ben Türk mizği için ağlıyorsam bunun savaşından dolayı ağlamışımdır. Savaşlarda insanlar ağlarlar. ' BEYAZ GAZETE