Mehmet Aslan'ı Küçük Düşüren Tweetler

Oyuncu Duygu Çetinkaya kendisi hakkında dedikodu yaptığını öğrendiği Mehmet Aslan'a Twitter'dan ateş püskürdü.

Altı yıl önce çekilen 'Çılgın Dersane' filminde birlikte rol alan Mehmet Aslan ve Duygu Çetinkaya birbirine girdi! Filmin çekimleri sırasında sette tartışan ikili, o zamandan beri konuşmuyordu.

ORTALIK KARIŞTI


Geçtiğimiz günlerde Duygu Çetinkaya'nın bir arkadaşıyla karşılaşan Mehmet Aslan; eski rol arkadaşıyla ilgili konuşunca ortalık karıştı. Aslan karşılaştığı kişiye; güzel oyuncunun, ortak bir tanıdıklarıyla sevgili olduğunu söyledi. Bunu duyan Çetinkaya da ateş püskürdü.

Çetinkaya'nın, Aslan'ın Twitter hesabına direkt olarak yazdığı yazılar şöyle:

'SANIRIM GÜNDEMDEN DÜŞTÜN '

Koca adam olmuşsun ama hâlâ iftiranın ve dedikodunun kötü bir şey olduğunu öğrenememişsin. Sanırım bu aralar gündemden çok düştün, kendine gündem aranıyorsun ama tavsiyem o ki gündemini benim üzerimden bulmaya çalışma!

'KOCAKARI GİBİ DEDİKODU YAPMA '

Beni yakıştırıp 'İlişkisi vardı ' diye iftira attığın kişi; hem aile dostumuz, hem de abim. Bizim dünyamızda abi, abidir. Madem senin bildiğin bir şey var, biz sevgiliymişiz; o zaman gel, ikimizle de yüzleş. Tabii yüzün varsa...

'BENİM AĞZIMI AÇTIRMA '

Spor salonu köşelerinde kocakarı gibi dedikodu yapma. Herkesi kendin gibi zannetmekten artık vazgeç Mehmet Aslan! 'Çılgın Dersane' döneminde otel odalarında, sevgilisi olan insanlarla neler yaptığını sen daha iyi biliyorsun. Benim ağzımı açtırma!

Mehmet Aslan ise, Duygu Çetinkaya'nın yazdığı bu yazılar üzerine herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.