Gereken Yapılsın

Müslüm Gürses'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kasım ayında geçirdiği by-pass ameliyatı Sonrası karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle Memorial Şişli Hastanesiínde yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'in (59) sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Akciğerinde gelişen enfeksiyon nedeniyle 3 hafta boyunca uyutulması planlanan Müslüm Baba'nın sevenleri ve sanatçı dostları hastaneye akın ediyor.

HASTANEDE TELEFON

Önceki gün şarkıcı Adnan Şenses ve Alişan'ın 'Baba'yı ziyaret etmek için hastaneye gitti. Ünlü şarkıcılar hastandeyken Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan telefon geldiği öğrenildi. Baba'nın sağlık durumunu bizzat Muhterem Nur'dan öğrenmek için telefon açan Erdoğan, Nur'a Gürses'in durumu hakkında sorular sordu.

'GEREKEN YAPILSIN'

Nur, Başbakan'a, Müslüm Gürses'in durumunun Son birkaç gün önceye göre daha iyi olduğunu ancak durumunun hala ciddiyetini korduğunu ifade etti. Erdoğan, Gürses'in sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan Sonra Muhterem Nur'a gereken her şeyin yapılması için talimat verdiğini söyleyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yoğun bakımda yatan Gürses'in yanından bir an olsun ayrılmayan Muhterem Nur'un günün belirli saatlerinde Müslüm Gürses'in yanına girebildiği öğrenildi.