Ay Yapım, Beren Saat'i Kovdu Mu?

Ay Yapım'ın Beren Saat'i kovduğuna dair çıkan haberlere, Ece Yörenç cevap verdi.

Bugünkü Bugün gazetesinde çıkan 'Özel hayatı Beren Saat'i bitirdi ' başlıklı haber ile Ay Yapım'ın özel hayatının ön planda olması nedeniyle Beren Saat ile çalışmak istemediği iddia edilmişti. Bu haber üzerine Ay Yapım dizilerinden Kuzey ve Güney'in ünlü senaristi Ece Yörenç açıklama yaptı.

Yörenç, 'Bazı basın mensupları kendileri gündem yaratmak için gerçekten esaslı saçmalıyorlar. Ay yapım da yalanlamak zorunda kalıyor. Ay Yapım, Beren Saat'le çalışmaktan sadece mutlu olur.. Yazılanlar tamamiyle asılsızdır. Dostluklar karşılıklı şekilde aynen sürmektedir ' diyerek Son noktayı koydu.

Konuyla ilgili Ay Yapım'da bir açıklama gönderdi...

İşte Ay Yapım'ın açıklaması:

'Değerli basın mensuplarının dikkatine;

Çeşitli mecralarda çıkan asılsız haberler üzerine bu açıklamayı yapmak gereği duyduk..

Ay Yapım ailesi olarak Beren Saat ile, 4 yılı aşan bir sürede karşılıklı hiç sorunsuz çalıştık ve büyük başarılara imza attık….

Bu süreçte veya Sonrasında oyuncumuzla, bahsedildiği gibi “işi veya özel hayatıyla” ilgili hiçbir sorun yaşanmamıştır.. Yaşanması mümkün değildir.. İş hayatı dışında da dostluklarımız sürmektedir.. Çıkan haberler tamamen asılsızdır..Beren Saat, Türkiye 'nin değerli, çok başarılı ve disiplinli bir oyuncusudur.. Ay Yapım olarak da kendisiyle çalışmaktan sadece mutlu oluruz..

Bilgilerinize
Ay Yapım '