‘Arda Kural’ı rahat bırakmazlar’

Geçirdiği ağır hastalık ve tedavi sürecinin ardından taburcu olan Arda Kural hakkında bir değerlendirme de ünlü prodüktör Şahin Özer’den geldi.

Psikolojik tedavi gören Arda Kural taburcu oldu. Tedavisi ardından ilk kez konuşan Kural oyunculuğu bırakacağını açıkladı. İlaç tedavisine devam edeceğini belirten Kural, şizofren olduğu iddialarına ise 'Benim durumum şizofren değil, psikonevroz.' diyerek cevap verdi. Arda Kural'ın bir başka dikkat çeken açıklaması ise 'Şöhreti kaldıramadım' oldu.

İşte başından geçen bu talihsiz günler ardından gündeme yeniden gelen ünlü oyuncunun durumu hakkında bir açıklama da Şahin Özer'den geldi. Katıldığı bir televizyon programında Kural hakkında konuşan Özer, 'Her şeyden önce gençleri bir psikoloğa emanet etmemiz lazım. Şöhret psikolojisi gayet doğal. Psikolog dediğimiz zaman aklımıza deli doktoru geliyor ancak dünyanın her yerinde insanların psikologları var. Biz bu çocuklara gelin siz de biz de para kazanalım diyoruz. Bu isimlerin kadrolarına bir de psikolog lazım' dedi.

Arda Kural'ın oyuncuğu bırakma kararını ise yerinde bulmayan Özer, '1-2 ay bu dizilerden ayrı kalabilir. Ancak bir süre mutlaka dönecektir. Alışmış kudurmuştan beterdir. Sen dursan insanlar seni bırakmazlar' şeklinde konuştu.