Doktorlar Arda Kural'a ne teşhis koydu?

Magazin yazarı Başak Çokan, ünlü oyuncu Arda Kural’ın şizofreni olduğu iddialarına son noktayı koydu.

Psikolojik tedavi gören Arda Kural taburcu oldu. Ünlü oyuncu bu haberi sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan duyurdu. 'Artık özgürüz, taburcu olduk, herkese Sonsuz teşekkürler' diye yazan Kural'ın sağlık durumunda düzelme olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu hakkında Son açıklama ise magazin yazarı Başak Çokan'dan geldi.

'SAĞLIK DURUMU OLDUKÇA İYİ'
Star Tv ekranlarında yayınlanan Alişan ile Sevcan programına katılan Başak Çokan, ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Arda Kural'ın dün taburcu olduğunu kaydeden Çokan, 'Sağlık durumu oldukça iyi. Etrafındaki insanlar onunla oldukça ilgiliydi. Ayrıca yattığı hastane yansıtıldığı gibi çok tehlikeli bir yer değildi' dedi.

'ARDA SORUNLARLA BAŞ EDEMEDİ'
Sosyal hayatta her insanın bu tarz problemlerle karşı karşıya gelebildiğini belirten Çokan, 'Keşke herkes profesyonel yardım alabilse. Hiç kimse tamamen sağlıklı değil. Hepimizin sorunları var ama Arda bu sorunlarla fazla baş edemedi. Çok duygusal bir çocuk. Ben onu bu hastalıkla tanıdım. Belki Türkiye de onu unutmuştu. Böylece yeniden gündeme geldi' diye ekledi.

'HASTANEDE KALMASI GEREKSİZ BULUNDU'
Öte yandan ünlü oyuncusunun annesinin Arda Kural'ın bir dönem daha hastaneden kalmasını istediğini söyleyen Çolak, 'Arda'nın hastaneden çıkış tarihi şubat ya da mart olarak düşünülüyordu ama Arda'nın doktorları tedavinin düzene girmesinden dolayı hastanede kalmasını gereksiz buldular. Doktorlar Arda'nın sosyal hayat içerisinde ve ailesiyle birlikte olmasının onun tedavi sürecinde daha faydalı olabileceğini düşündü' şeklinde konuştu.

ARDA KURAL ŞİZOFRENİ Mİ?
İlerleyen dakikalarda ise Arda Kural'ın hakkında yapılan haberlerden de bilgisinin olmadığını kaydeden Çolak, ünlü oyuncunun şizofreni olduğu haberlerinin ise gerçeği yansıtmadığını söyledi. Çolak, doktorların ünlü oyuncunun durumunu psikolojik travma olarak değerlendirdiğini belirtti.