Ünlü yönetmen hangi oyunculara 'Odun' dedi?

Yönetmen Faik Ahmet Akıncı, çalıştığı en kaprisli oyuncunun Sumru Yavrucuk olduğunu belirterek, 'Benim rahmetli babam keresteciydi. Ben odundan çok iyi anlarım. Bu odunları seçen iyi seçmiş. Ben televizyonlardaki oyuncuların bir çoğunu beğenmiyorum" dedi.

Yönetmen Faik Ahmet Akıncı, çalıştığı en kaprisli oyuncunun Sumru Yavrucuk olduğunu belirterek,'Benim rahmetli babam keresteciydi. Ben odundan çok iyi anlarım. Bu odunları seçen iyi seçmiş. Ben televizyonlardaki oyuncuların bir çoğunu beğenmiyorum' dedi. Akıncı,'Hülya Avşar ise son derece kaprissizdir, sette neşe saçar. Onunla çalışmak çok keyiflidir' diye konuştu.

Yönetmen Faik Ahmet Akıncı katıldığı bir televizyon programında, başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk'un bilinmeyen bir yönünü açıkladı.

Bugüne kadar pek çok oyuncu ile çalışan Akıncı,'Hayatımda çalıştım en kaprissiz oyuncu Arda Kural'dı. en kaprislisi ise Sumru Yavrucuk'tu. Hayatımda sadece onunla çalıştığım için üzgünüm. Onun dışında hiç kimseyle çalıştığım için üzgün değilim' dedi.

'Sumru Yavrucuk'UN İSTEKLERİ HİÇ BİTMEZ'

Akıncı, Yavrucuk'ın ne gibi kaprisler yaptığı yönündeki soruya'Bunlara fazla girmeyelim, reklam da olmasın' karşılığını verdi ve'Sumru Yavrucuk'un oyunculuğuna hiç bir şey söyleyemem ama istekleri bitmiyordu. Sumru Yavrucuk ile bir daha asla çalışmam' ifadelerini kullandı.

'HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASI ONLARLA ÇALIŞMAK OLDU'

1995 senesinde Yavrucuk ile'İş' diye bir film çektiklerini belirten Faik Ahmet Akıncı,'Sumru Yavrucuk Berhan Şimşek ile birlikte oynamıştı. Hayatımın en büyük hatasıydı ikisiyle çalışmak' dedi.

'OYUNCULARIN ÇOĞUNUN EGOSU ÇOK YÜKSEK'


'Bir yönetmen oyuncusunu Berhan Şimşek, Sumru Yavrucuk, Tarık Akan, Kadir İnanır diye istemez' diyen Yönetmen Akıncı,'Bir yönetmen oyuncusunu yazdığı karakter olarak ister. Oyuncuların çoğunda bu sorun vardır; ego, ben buyum, beni böyle oynayacaksın, ben şuyum...' ifadelerini kullandı.

'BU ODUNLARI SEÇEN İYİ SEÇMİŞ'

Akıncı,'Şu an ekranlarda hiç oyuncu olmayacak tipler var mı?' sorusuna ise öyle bir cevap verdi ki...
'Benim rahmetli babam keresteciydi. Ben odundan çok iyi anlarım. Bu odunları seçen iyi seçmiş. Ben televizyonlardaki oyuncuların bir çoğunu beğenmiyorum. Türkiye'nin önünde çok iyi bir fırsat var. Bir oyuncunun çok yüksek paralar aldığı bu dönemde bu oyunculardan vazgeçip yeni oyuncularla çalışın diyorum yönetmenlere.'

Yeni bir dizi çekmeye başlayacağını ifade eden Akıncı,'Yapımcıma star istemediğimi söyledim. Çünkü ekonomik olarak çok zorluyorlar' dedi.

'KENAN VE HÜLYA İLE ÇALIŞMAK ÇOK KEYİFLİ'

Kenan İmirzalıoğlu'nu beğendiğini söyleyen Faik Ahmet Akıncı,'Çok iyi ve disiplinli bir oyuncudur. Egosu yüksek değildir, role çok çabuk girer. Onunla çalışmanın çok keyifli olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.

Hülya Avşar ile film çekmek istediğini de belirten Akıncı,'Son derece kaprissiz, sette neşe saçan biridir. Daha önce iki film çektik, onunla çalışmak çok keyifli' ifadelerini kullandı.
BEYAZ GAZETE