Ünlü sanatçı 20 yıldır hangi ünlü sanatçıya platonik aşık?

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, ünlü bir sanatçıya 20 yıldır platonik aşık olduğunu söyledi. O sanatçının ismini açıklamamakta direnen Morgül, "Bir gün çok ciddi adım atmayı düşündüğümde bundan hepinizin haberi olacak" dedi.

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, ünlü bir sanatçıya 20 yıldır platonik aşık olduğunu söyledi. O sanatçının ismini açıklamamakta direnen Morgül,'Bir gün çok ciddi adım atmayı düşündüğümde bundan hepinizin haberi olacak' dedi.

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, katıldığı bir televizyon programında aşık olduğu ünlü sanatçıyla ilgili ip uçları verdi.

Yaklaşık 20 yıldır o sanatçıya aşık olan Yılmaz Morgül,'İsim vermek istemiyorum. Aşkım bitmedi, platonik olarak devam ediyor' dedi.

'AŞKIMDAN HABERDAR'

O kişinin bu aşktan haberdar olduğunu belirten Morgül,'Bir gün dayanamadım söyledim. O da çok değerli bir sanatçı ve duygularıyla yaşayan hassas bir insan. Bundan grur duydu tabiki' diye konuştu.

Programın sunucuları aralarında tahmin yürüterek,'Sibel Can veya Emel Sayın mı?' diye sordu. Ancak Morgül cevap vermedi. Ünlü sanatçı,'Benim sevgilerim kutsaldır. Özelimi toplum önünde yaşamayı tercih etmiyorum. Bir gün çok ciddi adım atmayı düşündüğümde bundan hepinizin haberi olacak' ifadelerini kullandı.

O KİŞİ GÜLBEN ERGEN Mİ?

Yıllar önce sahnede Gülben Ergen'e aşık olduğunu söyleyen Morgül, o kişinin Gülben Ergen olmadığının da altını çizerek,'Gülben ile ilgili bütün haberler şovdu. Benim plak şirketimde çalışan danışmanlarımın çizmiş olduğu bir magazinsel olaydı. Çok yakıştırmışlardı bizi. Bir anne olarak onu çok seviyorum' şeklinde konuştu.

Aşkının adını açıklamamakta direnen Morgül,'Masum bir sevgi ve korumak istiyorum o sevgiyi. Onun hayatına saygı duyuyorum ve yanına gitmiyorum. Evli değil ama çocuğu var' dedi.

Sunucuların'Sibel Can mı?' sorusunda ısrar etmesi üzerine Yılmaz Morgül,' İmkansız asla öyle bir şey düşünmem' karşılığını verdi.

Morgül, aşık olduğu kişinin esmer olduğunu da söyledi. BEYAZ GAZETE