Hastanede Ziyafete Engel

Oğlu Kemal’i kucağına alan ve mutluluktan havalara uçan Yılmaz, hastane odasında et ziyafeti çekmek istedi. Ancak hastane yönetimi Yılmaz’ın ziyafetine engel oldu

“Babam gibi baba olacağıma inandığımda basarım nikâhı evlenirim” diyen ve sevgilisi hamile kalınca nikâh masasına oturan Cem Yılmaz, dün sabah baba oldu. Yılmaz 'ın eşi Ahu Yağtu sabah 08.12 'de sezeryanla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Yılmaz daha önce kararlaştırdığı gibi Atatürk sevgisi ve Kemalizme olan bağlılığından dolayı oğluna Kemal adını verdi. Doğum sırasında eşinin yanında olan Yılmaz, bebeğini kucağına aldıktan sonra sevincini 'Bir oğlumuz oldu ' diyerek yakınlarını arayarak paylaştı.

Ahu Yağtu sezeryan doğum tartışmalarının yaşandığı dönemde bebeği Kemal 'i bu yöntemle dünyaya getirdi. Hastaneden 08.12 'de dünyaya geldiği açıklanan Kemal 'in doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Cihat Ünlü “Doğum sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Hem annenin hem de bebeğin sağlıkları gayet iyi. Bebeğin ağırlığı 3 kilo 155 gr., boyu ise 49 cm... Cem Yılmaz ve eşini tebrik ediyorum. Bebeklerini mutlulukla büyütmelerini diliyorum” dedi.

'Sevincimi yaşamak istiyorum '
Eşi Ahu Yağtu 'nun doğum yapması ile babalık heyecanını yaşayan ve mutluluğu yüzüne yansıyan Cem Yılmaz 'ı yakınları ve dostları da yalnız bırakmadı. Ozan Güven, Biricik Suden, eniştesi Tolga Çevik gibi ünlü isimler sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen isimlerdendi. İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Cem Yılmaz 'ın gazetecilerin hastanenin içerisine alınmamasını ve bilgi sızması için hastane ile gizlilik anlaşması yaptığı iddia edildi. Ünlü komedyen bir ara sigara içmek için indiği kafeteryada objektiflere takıldı. Yılmaz 'ın, hastane yönetiminin “gazetecilere röportaj verecek misiniz?” şeklindeki talebini ise “Hayır, bu sevincimi kendi içimde ailemle yaşamak istiyorum” dediği öğrenildi.

Eti gazetecilere gönderdi
Cem Yılmaz 'ın hastane odasında yapmak istediği et ziyafetine yönetimden izin çıkmadı. Garsonların hastaneye getirdiği etlerin, hastaların bulunduğu kata çıkarılmasına izin verilmeyince Yılmaz 'ın da iştahı kursağında kaldı. Hal böyle olunca Yılmaz, sipariş ettiği etleri gazetecilere ikram ettirdi.Sezaryen ameliyatı için 10 binTL ödediği öğrenilen Yılmaz, hastanede bebeğin adını soran hayranlarına “Adını Nihat Doğan koyduk” diyerek espri yaptı.