Gelinliği Çıkarıp Eğlenceye Koştu

Manken Hande Subaşı yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Tursan’la önceki akşam Suada'da yapılan renkli törenle evlendi.

Basına kapalı olan düğünde çifti, sanat dünyasından yakın dostları da yalnız bırakmadı. Gecede Yalın ve Murat Dalkılıç sahneye çıkarken Eda- Metin Özülkü, Zuhal Topal, Nurseli İdiz, Kıvanç Kasabalı - Sedef Avcı, Doğa Rutkay genç çifte mutluluk dileğinde bulundu. Düğün sonrası gelinliğini ve topuklu ayakkabılarını çıkarıp mini elbisesi ile terliklerini giyen Subaşı, dostlarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar Ortaköy'deki bir mekanda eğlendi.

Hapse girmedim
Düğünde giydiği topuklu ayakkabıları yüzünden arkadaşlarının yardımıyla yürüyebilen oyuncu Nursel İdiz ise 'Gelin pamuk prenses gibi olmuştu ve çok heyecanlıydı. Çok güzel bir düğün oldu ' dedi. Geçen haftalarda Çeşme'de sarhoş haliyle görüntülenen İdiz, gazetecilerin 'Çok iyi görünüyorsunuz ' sözleri üzerine 'Ben çok iyiyim. Kalp krizi de geçirmedim, hapse de girmedim. Birçok proje var. Tiyatroda devam ediyorum bir de sinema filmi olacak ' yanıtını verdi.