Ece Gürsel Canlı Yayında İçini Böyle Döktü

Güzel manken ve şarkıcı Ece Gürsel, canlı yayında içini döktü. Sanat camiasında çok kırıldığını söyleyen Gürsel, "Genel anlamda insanlar maalesef çok ön yargılı ve son derece acımasız. İnsanlar 15 sene önce yaşadığın şeyle seni yargılıyor hala ya da hayatına girmiş bir insan ile yargılıyorlar" dedi.

Güzel manken ve şarkıcı Ece Gürsel, canlı yayında içini döktü. Sanat camiasında çok kırıldığını söyleyen Gürsel, 'Genel anlamda insanlar maalesef çok ön yargılı ve Son derece acımasız. İnsanlar 15 sene önce yaşadığın şeyle seni yargılıyor hala ya da hayatına girmiş bir insan ile yargılıyorlar ' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan güzel manken ve şarkıcı Ece Gürsel, içini döktü.

Sanat camiasında çok kırıldığını söyleyen Ece Gürsel, insanların neden birbirini kıskandığını şöyle ifade etti.

'İyiysen, biraz parlaksan kıskanılıyorsun. İnsanlar hazımsız ve egoları yüksek. İnsanların alt yapıları çürük. '

'İNSANLAR Son DERECE ACIMASIZ VE ÖNYARGILI '

İnsanların çok önyargılı ve Son derece acımasız olduğunu da savunan Gürsel, 'Bu bizim kendi içimizde olan magazinciler ve gazeteciler için de geçerli. Tabiî ki kimse kimsenin derinliğine inmek istemiyor. Kimse kimseyi gerçekten tanımak istemiyor. Ben bir gazeteci veya köşe yazarı olsam, bir insanın hayatıyla ilgili yazacak olsam ne olursa olsun o insanların hepsini birebir tanımak isterim. Zaten bu piyasada kaç kişiyiz, hep aynı insanlar içerisinde dönüyor. Ama kimse kimseyi tanımak istemiyor. İnanılmaz derecede yerden yere vuruyorlar. Hele bir de geçmişinde iki üç tane falSon varsa; hep o falSonun üzerine kuruyorlar seni ' şeklinde konuştu. Güzel şarkıcı şöyle devam etti:

'İnsanlar Sonuçta her an değişir. İnsanlar her gün arkasına baktığında geride bir karakter bırakır. Her gün başka bir şekilde uyanıyorsun. Ben dün bile yaptığım şeylere bugün kızabiliyorum. Ama insanlar 15 sene önce yaşadığın şeyle seni yargılıyor hala ya da hayatına girmiş bir insan ile yargılıyorlar.

Hem dört dörtlük olmanızı bekliyorlar hem de dört dörtlük olduğunda da senin eksik yerlerini bulamaya çalışıyorlar. Mankenden şarkıcı olmaz gibi. ' BEYAZ GAZETE