Gökhan Özen'in Babalık Sevinci

Ünlü sanatçı Gökhan Özen baba oldu, buyuk merakla beklenen bebeği Ada Deren’in fotoğraflarını hayranları ile @gokhanozen4real isimli twitter hesabindan paylaştı

Temmuz 2010 tarihinde hayatlarını birleştiren ünlü sanatçı Gökhan Özen ve CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Özen, ilk bebekleri 'Ada Deren ' i kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor.

Memorial Şişli Hastanesi 'nde Prof. Dr. Semra Kahraman 'ın gerçekleştirdiği sezaryen doğum ameliyatı ile dünyaya gelen 'Ada ' Bebek, 48 cm ve 3040 gr ağırlığında… 2 gece hastanede kalan Selen Özen bugün taburcu oluyor.

'Ada ' gerçek bir aşk çocuğu

Unlu çift büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, Genc baba Gökhan Özen, “Allah 'ıma binlerce kez şükrediyorum ki; bana bu güzel duyguyu yaşattı. 'Ada ' bugüne kadar bana verilmiş en büyük armağan. Ona büyük bir aşkla bakıyorum ki; zaten 'Ada ' gerçek bir aşk çocuğu” diyerek duygularını dile getirdi.

“En yakışıklı baba”

'Ada ' bebeğe yoğun ilgi gösteren Gökhan Özen fanları ise sanatçının @gokhanozen4real isimli twitter hesabına “En yakışıklı baba yorumu” ile binlerce sevgi mesajı yolladılar. Gökhan Özen ise bebeğinin ilk fotoğraflarını önce fanları ile @gokhanozen4real isimli twitter hesabından paylaştı.

'Ada ' bebek, ilk torun olarak Sevigen ve Özen ailelerinde de büyük bir sevgi ve heyecan ile karşılandı.