Seda Sayan Erkan Çelik İle Aşk Yaşıyor Mu?

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Twitter'dan tanıştığı Erkan Çelik'le aşk yaşadığı iddialarına canlı yayında son noktayı koydu.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Twitter'dan tanıştığı Erkan Çelik'le aşk yaşadığı iddialarına canlı yayında son noktayı koydu. Çelik'in yanında çalışan biri olduğunu belirten Sayan, 'Aşk yaşamıyoruz. Benim alnım açık. Yok diyorsam yoktur ' dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sanatçı Seda Sayan, Twitter'da tanıştığı Erkan Çelik ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

Hayatında kimse olmadığını belirten Sayan, 'Birkaç aydır yalnızım ama güzelde geldi. Bir şey oldu bana, zaten aileme çok düşkünüm ama bu ara annemsiz, ablamsız gezmemeye başladım. Ölecek miyim ne? ' diye konuştu.

Seda Sayan canlı yayında Erkan Çelik 'le hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koydu.

'Twitter 'dan hayatıma kattıklarım var. Bunu hep dile getiriyorum ' diyen Seda Sayan, 'Erkan 'la tanışmamız Twitter 'dan yazdığı şarkı sözleriyle oldu. Bunu beni takip eden herkes biliyor zaten. Arada yalan, rüya, bilmem ne yok. Yazdığı sözler çok dikkatimi çekti. Çok güzel sözler yazıyor. Türkiye Suskanlar dizisinde Coşkun Yıldız 'ın seslendirdiği şarkıyı konuşuyor. Demek ki; ben doğru adresteyim, doğru adama yardım ettim ' açıklamalarında bulundu.

'ERKAN YANIMIZDA ÇALIŞAN BİRİ '


Erkan Çelik'in yanında çalıştığını ifade eden Sayan, 'Onu ben davet ettim, Ahmet Özden hocamızı tanıştırdım. Eniştem zaten Ahmet Özden 'le bir albüm hazırlığında, sürekli müzik çalıştıkları için... Erkan bizim yanımızda çalışan, nerede duracağını çok iyi bilen, son derece ahlaklı, terbiyeli, verdiğimiz tüm görevleri yerine getiren biri ' şeklinde konuştu.

Twitter 'dan bir çok arkadaşı olduğunu söyleyen Seda Sayan, 'Şarkı sözü yazarı Burçin Birben 'i telefona bağlayın. Onu da Konya 'dan İstanbul 'a söz yazarı olarak getiren benim ' dedi.

Erkan Çelik 'in hakikaten güzel sözler yazdığını belirten Sayan, 'Ahmet Özden Hocam 'Seda Hanım nasıl keşfettiniz' dedi. Twitter 'da tanıştığım herkes benim arkadaşım ' vurgusunu yaptı.

'ERKAN'LA AŞK YAŞAMIYORUZ '

Erkan Çelik ile aşk yaşamadığının altını çizen Seda Sayan, 'Bir şey yok diyorsam, yoktur. Dubai 'ye gitti dendi, fotoğrafları var dendi, getirin haydi nerede? Alnım açık. Yok böyle bir şey. Yok diyorsam yok. Evliymiş, boşanmış, bunlar beni ilgilendiren konular değil ' diye konuştu.

Programın ilerleyen dakikalarında Burçin Birben de telefonla yayına bağlanarak Seda Sayan ile nasıl tanıştığını anlattı. BEYAZ GAZETE