Ünlülerden Yerli Agatha Christie'ye Destek

Şu anda Türkiye’nin tek kadın stand up sanatçısı olan Ayşe Erbulak yerli Agatha Christie olma yolunda ilk adımını attı.

Sanatçının “Hafiye Karılar” adı altında bu hafta sonu piyasaya çıkacak olan polisiye roman serisinin ilk kitabı “Çok Şekerli Ölüm” ün tanıtım çekimleri Bebek Kahve 'de gerçekleştirildi.

Erbulak 'ı bu çekimlerde oğlu Kavak Yelleri dizisinin Efe 'si Dağhan Külegeç ile yakın arkadaşı olan ünlü koreograf Uğurkan Erez ve manken Özge Ulusoy da yalnız bırakmadılar.

Lal Kitap 'dan çıkan ilk kitabı nedeniyle çok heyecanlı olan Ayşe Erbulak duygularını şöyle dile getirdi:“Küçük yaşlardan bu yana en büyük zevkim Agatha Christie romanları okumaktı. Yazarın hemen hemen bütün kitapları okudum. Hatta bazılarını birkaç kez okudum. Oğlum böyle bir kitap yazmaya karar verdiğimde “O kadar çok okudun ki sonunda kendin yazmaya karar verdin galiba” dedi bana. Ben yazım alanında özellikle polisiye roman konusunda büyük bir boşluğun olduğunu gördüm ve sevdiğim ve çok okuduğum bu alanda yazmak istedim. İlk kitabım birkaç gün içinde raflarda yerini alacak. Bu arada ben serinin ikinci kitabına başladım bile. Bu kitabın hemen ardından onu da çıkartmak istiyorum” dedi.

Bir yandan ilk kitabının heyecanını yaşayan Erbulak çok yakında bir sitcom 'la ekranda olacağını da sözlerine ekledi.Annesinin bütün bu yenilikleri yaşamasının heyecanını onunla paylaşan Dağhan Külegeç de “Annemin başarısından her zaman gurur duyuyorum” diyerek duygularını dile getirdi.