Nihat Doğan'a Dava Açıyor

Nihat Doğan’ın yazdığı tweet, Fatih Ürek’i kızdırdı. Ürek, Doğan hakkında dava açacağını açıkladı.

Milliyet cadde yazarı deneyimli gazeteci Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Fatih Ürek İle Nihat Doğan arasındaki twitter meselesini yazdi.

İşte o yazı;

Nihat Doğan 'ın bu tweet 'te Fatih Ürek 'e biçtiği rol malum. Ürkek, pasif, korkak, yumuşak veya tırsık. Artık bu manada aklınıza ne gelirse!

Fatih Ürek, Nihat Doğan hakkında dava açacağını açıkladı. Ürek, moderatörlüğünü benim üstlendiğim tvem 'deki 'Magazin Meydanı 'nın önceki akşamki canlı yayınında yaptı bu açıklamayı.
Bu satırları okuduktan sonra haklı olarak şu soru geldi aklınıza:

“Fatih Ürek, Nihat Doğan hakkında ne davası açacak? Ne sorun oldu aralarında?”
Malum Nihat Doğan, Suriye 'nin uçağımızı düşürmesinin ardından bu ülkeye anında misilleme yapılması gerektiği, aksi halde 'Yeni Osmanlı ' projesinin suya düşeceği şeklindeki savaş taraftarı tweet 'leriyle gündemde.

Gerçi Nihat Doğan 'ın 'güney doğu 'muzdaki Suriye 'yi hedef alan tweet 'leri rotasını şaşırıp 'kuzey batı 'mızdaki İngiltere 'de yankı buldu, ama olsun.

Ünlü İngiliz gazetesi The Guardian 'ın 'Suriye 'yle savaş isteyen pop şarkıcısı ' diye etiketlediği Nihat Doğan, Türkiye 'nin askeri uçağımızı düşüren bir devlete karşı gösterdiği yumuşak tepkiyi eleştirirken, Fatih Ürek 'in adını kullanarak yazdığı tweet şarkıcıyı çok kızdırdı.

Nihat Doğan 'ın Fatih Ürek 'i olayı yargıya taşıyacak kadar kızdıran tweet 'i şu:

“PKK 'ya gelince deli yürek, Suriye 'ye gelince Fatih Ürek.”

Nihat Doğan 'ın bu tweet 'te Fatih Ürek 'e biçtiği rol malum.

Ürkek, pasif, korkak, yumuşak veya tırsık.

Artık bu manada aklınıza ne gelirse!

İyi, güzel de, bu tweet 'ten Fatih Ürek 'ten 'PKK 'ya karşı deli yürek, Suriye 'ye karşı Fatih Ürek ' olanların alınması gerekmez mi?

Benim bu tweet 'ten anladığım şu: Nihat Doğan, Türkiye 'yi Suriye karşısında aciz duruma düşüren siyasi iradeyi hedefleyerek ateş açtı, ama kurşun sekti ve Fatih Ürek 'e isabet etti.