'Bülent Ersoy parası olunca kimseyi tanımaz'

Ünlü sanatçı Yunus Bülbül, eski dostu diva Bülent Ersoy ile ilgili canlı yayında öyle laflar etti ki...

Ünlü sanatçı Yunus Bülbül, eski dostu diva Bülent Ersoy ile ilgili canlı yayında öyle laflar etti ki... Ersoy'un vefasız olduğunu söyleyen Bülbül, 'Bülent Hanım parası olduğu zaman kimseyi aramaz, sormaz ' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral'ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü konuğu ünlü şarkıcı Yunus Bülbül'dü.

Ayşe Aral'ın 'Bülent Ersoy ile arkadaşlığınız nasıl giidyor? ' sorusu üzerine Bülbül, 'Buradan vefasız Bülent Ersoy 'a selamlar, sevgiler ' dedi.

'Bülent Hanım parası olduğu zaman kimseyi aramaz, sormaz ' diyen Yunus Bülbül, 'Parası olmadığı zaman 'Oya Yunus 'u ara bize iş bağlasın' der. Ben zamanında ona çok yardımcı oldum. 30 yıllık arkadaşımız Bülent Ersoy ' ifadelerini kullandı.

'VERDİĞİM ŞARKIYLA TEKRAR BÜLENT ERSOY OLDU '

Bülbül, 'Bülent Hanım'ı seviyoruz. en güzel yorumu yapan büyük bir sanatçı o ayrı. ama hakikaten vefasız. ben ona yasaklı günlerinde yer açıp Almanya 'ya götürdüm, beş tane film çektim. Onun arkasından yetmiyormuş gibi 'Doğum günüm bana geldiğin gündü' şarkısını verdim, tekrar Bülent Ersoy oldu ' şeklinde konuştu.

'Ben onu sevdiğim için sitem ediyorum belki bilmiyorum ' diye konuşan Yunus Bülbül, 'İş ayarlıyoruz 'o paraya gelmem' diyor. Neyse saygı duyuyoruz ' dedi.

Bunun üzerine söze giren Ayşe Aral, 'Ama o paralar gelinmeyecek paralar da değil ' ifadesini kullandı.

Bülbül, Bülent Ersoy2un sürekli telefon numarası değiştirdiğini ve telefon numarasını kimseye vermediğini de söyledi. BEYAZ GAZETE