'Ali Taran'ın Parası Yok'

Gazeteci Fulya Özkalyoncu, Ayşe Özyılmazel ile yaptığı evlilikle ve boşanmayla olay olan ünlü reklamcı Ali Taran'ın parasının olmadığını iddia etti.

Ünlü reklamcı Ali Taran ile yaptığı evlilikle ve boşanmayla olay olan Ayşe Özyılmazel, dün Seda Sayan'ın programında 'Ali beni hiç korumadı'demiş ve hüngür hüngür ağlamıştı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programında Seda Sayan konukları sanatçı Semiha Yankı ve gazeteci Fulya Özkalyoncu ile Ali Taran-Ayşe Özyılmazel meselesini konuştu. Özkalyoncu, Ali Taran hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Boşanırken birbirlerinden maddi hiç bir şey talep etmeyen Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel için, Fulya Özkalyoncu, 'Maddi hiç bir ilişkilerinin olmadığını anlıyorum ' dedi.
Bunun üzerine Seda Sayan, 'Ne maddi ilişkisi Ali Taran Ayşe'nin evinde oturdu. Senelerce beni eleştirenlere cevap verdim. Benim eşlerim de benim evimd eoturdu çünkü ben düzen kadınıyım. Eğer bu maddiyatla ilgili olsaydı Ali Taran gidip Ayşe 'nin evinde oturmazdı. Bunun maddiyatla ne alakası var? ' şeklinde konuştu.

Buna karşılık Özkalyoncu, 'Bence Ali Taran 'ın parası yok ' diyerek şaşırttı. 'Bence Ayşe 'nin belirli sabit geliri daha fazla ' diye konuşan Fulya Özkalyoncu, 'Hiç para kısmında değiliz ama şöyle olmuş olabilir. Ayşe bir an önce boşanmak istiyordur, o da demiştir ki; bir kağıt imzalarsan boşanırım. Yoksa seni zorlayabilirim demiştir belki ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE