Ünlü Şarkıcı Nancy Ajram İlk Kez İstanbul'da

Orta Doğu'nun idolü, Akdeniz'in İncisi diye tanınan Lübnanlı Ünlü sanatçı Nancy Ajram, ilk kez İstanbul'da..

Türkiye saatiyle 17:00 sularında İstanbul'a gelen ünlü şarkıcı, havaalanında hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

İstanbul'a gelmekten mutluluk duyan sanatçı, konser öncesi, ekibiyle birlikte yemek yemek ve eğlenmek için Suada Club'ı tercih etti. Sadece magazintıktık'ın objektiflerine poz veren Nancy Ajram'ın heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Dünyaca ünlü sanatçıların tercihi olan Suada Club, geçtiğimiz haftalarda Madonna ve Dany Brillant gibi şarkıcıları ağırladı. Haftaiçi olmasına rağmen mekanın kalabalık olması dikkat çekerken Türkiye'nin gözde sanatçılarından Ajda Pekkan, Ömür Gedik ve Ferhat Göçer'inde aynı mekanda olduğu görüldü. Yakın zamanda magazin haberlerinde aralarında tartışmalar olduğu söylenen Ömür Gedik ve Ferhat Göçer çifti mekandan birlikte ayrılırken gayet mutlu ve samimi oldukları gözlemlendi.

İstanbul Shopping Fest kapsamında FunORG organizasyon şirketinin düzenleyeceği ve Nancy Ajram'ın sahne alacağı konser, 27 Haziran Çarşamba günü saat 21:00'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.