Biyonik İbo

Silahlı saldırıdan sonra özel bir robotla ayağa kalkan İbrahim Tatlıses, şimdi de iyi duyabilmek için özel bir cihaz kullanıyor

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında uzun süren bir tedavi süreci geçiren İbrahim Tatlıses, biyonik adama dönüştü! İbo'nun kafa tası kemikleri karın boşluğunda saklanmış, geçirdiği birçok ameliyatın ardından özel bir robotla ellerini kullanıp adım atmaya başlamıştı. İmparator'un tek sıkıntısı ise sol elini rahatça kullanaması ile kulakları oldu.

ABD'DEN GETİRTTİ
'Mucize' isimli albümü için stüdyoya giren İbo'nun okumaları, sağ kulağındaki sorun yüzünden gecikti. Bunun üzerine kulakları daha iyi duysun diye bıçak altına yattığı iddia edilen İbrahim Tatlıses, bir de ABD'den özel cihaz getirtti. Bu cihaz sayesinde kendi sesini rahatça duyabilen ve detone olmayan ünlü türkücü, albüm hazırlıklarına hız verdi.


İŞTE O CİHAZ
İbrahim Tatlıses'e doktoru; ABD'de bulunan bir işitme cihazı tavsiye edince; İbo hemen ekibine emir verdi. 2 gün içinde Türkiye'ye getirtilen işitme cihazı, uzaktan kumandalı. n CİHAZIN kontrolünü kumanda ile yapabilen İmparator'un kulaklığı, görünmeyecek kadar küçük. İbo, bu sayede duyma sorununu kimseye belli etmiyor.