İki Ezeli Rakip Karşı Karşıya

ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Hayat Devam Ediyor’un iki ezeli düşmanı Sıraç ve Giray, gerçek hayatta dizinin tam aksine çok iyi anlaşıyor.

Aynı kadına aşık iki adamı canlandıran dizinin Sıraç 'ı Onur Tuna ve Giray 'ı Furkan Palalı arasındaki rakabet izleyenleri her hafta ekran başına kilitliyor.

Ancak hem oyunculukları hem de yakışıklarıyla genç kızların sevgilisi haline gelen ikili,kamera arkasında ve set aralarında dostluklarıyla adeta parmak ısırtıyor.

Genç oyuncular, aralarında büyük bir rekabet yaşanacağını düşünenleri de büyük hayal kırıklığına uğrattıklarını düşünüyorlar.

Onur Tuna 'ya ,Diziye 14. Bölümden itibaren dahil olan Palalı ile olan dostlukları sorulduğunda “Kimse iki genç oyuncu arasında böyle bir dostluk kurulacağına ihtimal vermiyordu.Hatta Furkan diziye dahil olurken, aramızda soğuk rüzgarlar estiğiyle ilgili bir çok söylenti çıktı. Biz sadece işimize bakıyoruz.Dostluğumuzun işimize yansıması da çok güzel.” diyor.

Furkan Palalı ise dostunu“Bizim ekipte dostluk her şeyden önemli; çünkü arkadaşlık ilişkileriniz ne kadar iyiyse, işinizdeki başarınızda o kadar iyi oluyor. Onur ile birbirimizden çok şey öğreniyoruz.” cümleleriyle anlatıyor.

Her geçen bölümde heyecanın daha da tırmandığı dizinin Cuma günü yayınlanacak sezon finalinde Sıraç ve Giray yine karşı karşıya geliyor ve bu kez ipler iyice geriliyor.