Ali Taran, Kürşat Tüzmen'in O İddiasına Cevap Vermek İstemedi

Eski Bakanlardan Kürşat Tüzmen, Ali Taran'ın Fiskobirlik fındıkları reklamında Aganigi Naganigi sloganını kendisinden çaldığını öne sürerek, Taran'ı üçkağıtçılıkla suçlamıştı. Ünlü reklâmcı Ali Taran, Kürşat Tüzmen'in bu iddiasına cevap vermek istemedi.

Eski Bakanlardan Kürşat Tüzmen, Ali Taran'ın Fiskobirlik fındıkları reklamında Aganigi Naganigi sloganını kendisinden çaldığını öne sürerek, Taran'ı üçkağıtçılıkla suçlamıştı. Ünlü reklâmcı Ali Taran, Kürşat Tüzmen'in bu iddiasına, asistanı aracılığıyla cevap vermek istemediğini söyledi.

Eski Bakanlardan Kürşat Tüzmen'in Vatan Gazetesi'ne verdiği röportajda, Ali Taran için kullandığı ifadeler olay yarattı. Beyaz Gazete konuyla ilgili yanıt almak için Ali Taran 'ın asistanına ulaştı.

ALİ TARAN AÇIKLAMA YAPMAK İSTEMİYOR ÇÜNKÜ TÜZMEN'İN AÇIKLAMALARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL '


Taran 'ın ismini vermek istemeyen asistanı Ali Taran 'ın müsait olmadığını ve konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini söyledi. “Açıklamaya yapmak istemiyoruz çünkü Kürşat Tüzmen'in açıklamaları bizim için pek önemli değil” diyen Taran 'ın asistanı ısrarla ismini vermek istemeyerek, “Benimle ilgili bir şey yazmanızı istemiyorum. İsmimi veremem kusura bakmayın” dedi.

Kürşat Tüzmen, Vatan Gazetesi 'ne verdiği röportajda Ali Taran için şu ifadeleri kullanmıştı.

Ali Taran üçkâğıtçı. Cüneyd Zapsu 'ya, Ömer Faruk Doğan 'a sorun. O zaman dış ticaret müsteşar yardımcısıydım. Tarım ve Hayvancılık Ürünleri Daire Başkanı Ömer Faruk da badem bıyıklıdır. O zaman Fiskobirlik fındıkları satamıyordu. “Oğlum, fındık seks gücünü artırır. Ben her gün bir avuç fındık yerim” dedim. Fındık Tanıtım Grubu 'nu kurdum. Sloganım, Öztürk Serengil 'den ilhamla 'Abidik Gubudik 'ti. Ali Taran da aldı bunu, Aganigi Naganigi yaptı, bir-iki milyon dolar kazandı. Bari söyle, benim buluşumun üstüne sı.tın be! Ondan sonra Ali Taran 'müthiş beyin ' oluyor!