'Erkek hayvanlar cazibeme dayanamıyor'

Hayvanlarla arasında inanılmaz bir bağ olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Billur Kalkavan, "Erkek hayvanlar gerçekten benim yanımda bir garip oluyorlar. Öyle böyle seksi değilim" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Burada Laf Çok programına konuk olan oyuncu Billur Kalkavan, hayvanlarla arasında nasıl bir etkileşim olduğunu ve sevgilisinin ne gibi özelliklere sahip olduğunu Mesut Yar'a anlattı.

Bütün hayvanlarla arasında inanılmaz bir bağ olduğunu söyleyen Billur Kalkavan, "Annem bana diyor ki; 'Sen herhalde özel bir koku salıyorsun hayvanların anladığı.' Çünkü sokakata da öyle. Bir de erkek hayvanlar gerçekten benim yanımda bir garip oluyorlar. Öyle böyle seksi değilim. Yani sadece insanlar değil. Hamdi Alkan'a sor bunu. Onunla çalışırken başımıza bir şey gelmişti. Sette konuk oyuncu bir eşeğimiz vardı, o da beni görünce bir tuhaf oluyordu" ifadelerini kullandı.

Kalkavan, "Hayvanlar benim yanımda müthiş huzur buluyorlar benim yanımda. Aşk, sevgi her şey var aramızda" şeklinde konuştu.

"SEVGİLİM RİCA ETTİĞİ İÇİN SAÇLARIMI UZATTIM"


Gerçek bir sarışın olduğunu söyleyen Kalkavan, 'Ailecek sarıyız. Şimdi tabi beyazlarım var saçlarımda koyu renkte var boyuyorum. Ama çocukken bundan daha sarıydım ' dedi.

Kısa saçlarına alışık olduğumuz ancak programda küt saçıyla dikkat çeken Billur Kalkavan, 'Saçlarım hep kısaydı. Daha bu sene uzattım. Sevgilim rica ettiği için uzattım. Yoksa benim hiç uzatmaya niyetim yoktu. Ben hep kısa saçlı dolaştım ' diye konuştu.

"KADINDAN ANLAYAN BİR SEVGİLİM VAR
"

Mesut Yar'ın, 'Dominant bir sevgiyle denk geldin o zaman ' sözü üzerine Kalkavan, 'Dominant değil, kadından anlayan bir sevgili diyelim. Kadının nasıl güzel duracağını bilen, benim nasıl güzel duracağımı bilen biri. Bu çok önemli bir şey bir kadın için. Çünkü kadınlar hep kendileri yapıyorlar bir şeyler, kocaları farkına bile varmıyor ' şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE