Bir Tuba Ünsal Partisi

İstanbul- 14 Haziran 2012 – Le Méridien İstanbul Etiler’in 34. katında yer alan, İstanbul’u ve Boğaz’ı eşsiz bir perspektiften, sofistike bir deneyim eşliğinde sunan Boaz Bar, “Tuba Ünsal Likes :mentalKLINIK” partisine ev sahipliği yaptı.

Güncel sanata ilgisiyle bilinen Tuba Ünsal, uzun zamandır işlerini takip ettiği ve ilgiyle izlediği Yasemin Baydar ve Birol Demir 'den oluşan :mentalKLINIK sanatçı ikilisi için verdiği partiyle, yaratıcı dünya ile popüler dünyayı bir araya getirdi.

Partiye Mirgün Cabas, Wilma Elles, Buğra Gülsoy, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Başak Sayan, Derya Şensoy, İbrahim Kendirci, Mert Vidinli ve Dina Türkcan gibi sanat çevresi ve cemiyet hayatından özel konuklar katıldı.

Le Méridien 'in uluslararası yaratıcı topluluğu LM100 'e katılan ve bir dünya markası olan ILLY kahvenin sanat koleksiyonu için özel bir fincan tasarlayan :mentalKLINIK, parti gurusu Tuba Ünsal 'la, BOAZ Bar 'da eğlence noktasında buluştu ve unutulmaz bir atmosfer kurguladı.

Davetliler, Etiler 'in yeni gözdesi olan BOAZ Bar 'ın sunduğu 360 derece panoramik İstanbul manzarasının tadını, Tuba Ünsal ve :mentalKLINIK 'in seçtikleri DJ Christopher Çolak ve DJ Kaan Düzarat 'ın müzikleri ile çıkardılar. BOAZ, Tuba Ünsal likes :mentalKLINIK konseptli partiyle, Le Méridien kültürünün ayrılmaz parçaları olan lezzet, sanat ve tasarım dolu bir gece yaşayarak yaza “merhaba” dedi.