Gelecek Sezon Komedi Dizisinde Oynayacağım

Eski manken Deniz Akkaya, bir komedi dizisinde oynamak istediğini söyledi. Akkaya, Gülse Birsel'in dizilerini de yere göğe sığdıramadı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programına konuk olan eski manken şimdilerde işkadını Deniz Akkaya, bir komedi dizisinde oynamak istediğini açıkladı. Akkaya, Gülse Birsel'in dizilerini de yere göğe sığdıramadı.

Seda Sayan'ın, 'Deniz sen niye dizilerde oynamıyorsun şu güzelliğinle? ' sorusu üzerine, 'Her güzel olan dizide onarsa işimiz var zaten ' yanıtını veren Akkaya, 'Zamanında oynadım. Oynayabilirim ama çok uzun bir süre kızım nedeniyle yoğun çalışmıyordum ' dedi.

'KOMEDİ YAPMAK İSTİYORUM '

Deniz Akkaya Seda Sayan'ın, 'Seni Kenan İmirzalıoğlu 'la eşleştiriyorum. onunla oynasan ' sözleri üzerine de, 'Kenan ile aynı sene best model olmuştuk. Çok da şahane bir adamdır. Ama benim gönlümde yatan daha zordur. Kenan da hiç denememiştir. Oynarsa çok yakışacağını düşünüyorum, komedide oynamak istiyorum ' şeklinde konuştu.

'Gülse Birsel KOMEDİ KONUSUNDA HARİKA '

'Türkiye 'de komedi yapmak çok zor ' diyen Akkaya, 'Avrupa Yakası favori dizimdi. Gülse Birsel harika bu konuda. Yalan Dünya dizisi de bu kadar mı her şeyi doğru anlatır. Ne kadar başarılı bir dizi ' dedi.

Gelecek sezon bir komedi de yer almak istediğini ifade eden Deniz Akkaya, 'Çünkü insanları ağlatmak kolay, güldürmek zor. Basit, belden aşağı, avam esprilerden bahsetmiyorum öyle işler yapılıyor zaten. Kaliteli güldürmek önemli. Tıpkı Yalan Dünya gibi, Avrupa yakası gibi işlere ihtiyacı var Türkiye 'nin ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE