Yeni Türkü 'Şimdi Ve Sonra' Sahnedeydi

Yeni Türkü dün akşam tam kadro Jolly Joker sahnesindeydi. Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi’nin oluşturduğu grup geçmişten bugünün 0 kilometre şarkılarına uzanan repertuarları ile sahneye çıktı

Dün piyasaya çıkan 'Şimdi Ve Sonra ' albümünün lansman konserinde, Yeni Türkü hayranı dostları da onları izleyenler arasındaydı.Gani Müjde – Belma Canciğer Müjde, Hayko Cepkin, Belçim Bilgin, Ayfer Dönmez ve ATV Haber genel yayın yönetmeni Erdoğan Aktaş yeni şarkıları canlı canlı dinlemeye gelenler arasındaydı.

Albümün çıkış parçası 'Böyle Gitmez ' ile başlayan konserde, 'Böyle Gitmez, İmkansız, Çember ve Yağmur'un Elleri ' şarkılarında 4 kızdan oluşan yaylı grubu ekibin konser sahnesine renk ve ses getirdi.Albüme içindeki bir dize ile ismini veren Yılmaz Erdoğan 'ın “Ankara” şiirinden bestelenen şarkı seslendirilirken Belçim Bilgin de balkondan Derya Köroğlu'na eşlik etti.

“Şimdi Ve Sonra” albümünde grup, geçmişten bugüne olduğu gibi şimdi de Yeni Türkü geleneklerini bozmuyor; suyun öte yanından ezgileri, şairlerin dizelerini, klasik Türk müziği sazlarını ve Akdeniz 'i buluşturuyor. Biri enstürmantal, 10 şarkıdan oluşan albüm eski yıllara, dostluğa, yaşanmışlıklara selam dururken, sonramızın bilinmezliğine, umuda, yeni serüvenlere de merhaba diyor. Ekibin tüm şarkıları kendi stüdyolarında canlı olarak kaydettiği albümde Derya Köroğlu 'nun Ümmüşen 'in albümünde sanatçıyla düet yaptığı “Sezenler olmuş” da yeni bir düzenlemeyle yerini alıyor.