Esra Balamir’le Dolu Dolu Bir Aşk Yaşadım

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer, yıllar önce evlenip 6 ay evli kaldığı güzel sunucu Esra Balamir'i çok sevdiğini, dolu dolu bir aşk yaşadıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer, yıllar önce evlenip 6 ay evli kaldığı güzel sunucu Esra Balamir'i çok sevdiğini, dolu dolu bir aşk yaşadıklarını söyledi. Çiftin nikahını ise, o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Başbakan Tayyip Erdoğan kıymıştı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Yalçın Dümer, şu sıralar Beyaz TV 'de Yakın Plan programını sunan Esra Balamir hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Bugüne kadar 4 evlilik yapan Yalçın Dümer, Esra Balamir ile dolu dolu bir aşk yaşadığını söyledi.

'EN SEVDİĞİM EŞİM Esra Balamir'Dİ '

Dümer, 'En çok hangi eşini sevdin? ' sorusuna, 'Hakkında konuşursam kızıyor ama Esra Balamir 'dir. En çok onu sevdim ' yanıtını verdi.

TAYYİP ERDOĞAN 'BU EVLİLİK 6 AY SÜRER ' DEMİŞTİ


Nikahlarını ise o dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kıydığını anımsatan Yalçın Dümer, 'Bizi tekneye uğurlarken 'bu evlilik 6 ay sürer' demişti. 6 ay sonra boşandığım gün Galatasaray Fenerbahçe maçı vardı Ali Samiyen stadında. Tayyip Erdoğan'la tribünde yan yana denk geldik. 'Ben sana söylememiş miydim? Bir Kasımpaşalı geleceği bilir' dedi ' şeklinde konuştu.

'ESRA'YA ÇOK AŞIKTIM '

'Esra 'yı ben çok sevdim, çok aşık oldum ' diyen Dümer, 'Çok gençtik, dolu dolu bir aşk yaşadık ' dedi.

Eski eşi Serpil Çakmaklı'yı da çok sevdiğini belirten Dümer, 'Sevmesem kızım olmazdı. Tabi ama Esra daha yakındı. Zor dönemlerimde hep yanımda oldu.

'GÜZEL ANILARIMIZ GELİYOR AKLIMA '

Esra Balamir'i bir yerde görünce hiç bir şey hissetmediğini ifade eden Dümer, 'Güzel anılarımız tabiî ki geliyor aklıma. Tekrar bir araya gelemeyiz. Rahmetli babamın bir lafı var; 'kapıdan çıktıktan sonra o kapıya tekrar dönmeyeceksin', ben dönmedim. Allah eski eşlerimin yolunu açık etsin, hepsi mutlu olsunlar ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE