Böyle Aldatma Görülmedi

Böyle aldatma görülmedi! Yeşim Salkım'la bir partiye katılan Hakan Eratik, daha eşi kapıdan çıkarken başka bir kadınla sarmaş dolaştı

Evlilikleri geçtiğimiz günlerde sallantıya giren Yeşim Salkım ile Hakan Eratik, önceki gece bir arkadaşlarının Catz Cafe'deki yaş günü partisine katıldı. Gece boyu Salkım ile birlikte eğlenen Eratik, partinin sonunda 'aldatmadaki hızıyla' rekorlar kitabına girdi! Yeşim Salkım, kızı için mekanı erken terk edince Hakan Eratik, kolları sıvadı.

Daha eşi kapıdan çıkarken başka bir kadının yanına giden Eratik, bir güzelle sarmaş dolaş oldu. Yeşim Salkım'ın kapıda çıktığı anda; mekanın üst katında ihanet turları atan Hakan Eratik; tarihe geçti. Her şeyden habersiz kapıdan çıkan şarkıcı ile çapkın eşinin ihanet anları; aynı karede yer aldı; ortaya 'pes ' dedirtecek bir fotoğraf çıktı.

BU KADARINA PES ARTIK
Parti boyunca daha yeni arasını düzelttiği eşi Yeşim Salkım ile birlikte eğlenen Hakan Eratik'in halleri şaşkınlık yarattı. Eratik, eşi kapıdan bile çıkmadan başka bir güzelin yanındaydı.