'Araplar Onun Kapısını Çalıyor'

Türkiye’de yayınlanan dizilerin Arap ülkelerinde popüler olmasıyla başlayan furyaya ünlülerin erkek kuaförü Adem Terzi de dahil oldu.

ARAPLAR TÜRK TIRAŞI ÖĞRENMEK İSTİYOR

Başta Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere Beyazıt Öztürk, Saruhan Hünel,Tan Sağtürk, ve birçok ünlünün erkek kuaförü olan Adem Terzi'nin son zamanlarda kapısını arap meslektaşları çalmaya başladı.

Ortadoğunun birçok ülkesinden meslektaşlarının etiler de bulunan kuaför salonuna geldiğini belirten Adem Terzi, ''Ortadoğu da yayınlanan Türk dizilerinin oyuncularının yıllardır kuaförlüğünü yapıyorum. Bunu yakından takip eden arap meslektaşlarım son zamanlarda beni internetten Kıvanç Tatlıtuğ berberi diye araştırıp buluyorlar. Araplar da Türk traşının ilgi çekmesinin sebebi müşterilerimizin salonumuza girdiği zaman yüz hatlarına göre imaj belirliyor olmamız. Yıllar önce Amerikan tıraşı modaydı. Şimdi ise Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülke erkekleri Türk tıraşına merak sardı. Bana en çok Arap kuaförlerden davet geliyor. Türk tıraşını öğrenmek için beni de ülkelerine davet ediyorlar. Ayrıca son zamanlarda ülkemize gelip benden eğitim almak istiyorlar.''dedi.