Murat Bardakçı Sertab Erener'i Yerden Yere Vurdu

Habertürk Yazarı Murat Bardakçı ünlü şarkıcı Sertab Erener'in, “Ey Şuh-i Sertab” adlı albümünü yerden yere vurdu.

Habertürk Yazarı Murat Bardakçı “Ey Şuh-i Sertab” adlı albümünde 15 Türk Sanat Müziği eseri seslendiren ünlü şarkıcı Sertab Erener'i yerden yere vurdu.

Ünlü tarihçi Murat Bardakçı Habertürk'teki köşe yazısında Sertab Erener'in, “Ey Şuh-i Sertab” adlı albümünü çok ağır bir dille eleştirdi.

Türk musikisine çok hakim olan Bardakçı, 'Sertab Erener 'in hafif müzikteki yerini, daha doğrusu icracılıktaki derecesini bilmiyorum ama albümünü dinlerken alaturka musikide hiç bir yeri olmadığını ve olamayacağını daha ilk saniyelerden itibaren anladım ' dedi.

Murat Bardakçı yazısında, Erener'in, “Ey Şuh-i Sertab” albümünü yerden yere vurdu. Bardakçı, 'Türk müziği üslubunu hiçbir şekilde bilmeyen bir hanımın kalın perdeden ve bozuk bir tavır bile diyemeyeceğim şekilde, güya okumaya çalıştığı birkaç şarkı garip ve yer yer detone bir yorum, usul kaçırmalarla ve güfteyle parçanın ritmini bir türlü ayarlayamamalarla dolu. Falsolar ve neticede musikinin, ruhun ve duygunun hiç bir şekilde bulunmadığı bir albüm ' yorumlarında bulundu. BEYAZ GAZETE