Sanatseverler Harvey Nichols İstanbul’da Buluştu

Bay İnşaat’ın 42 Maslak projesi dünyaca ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun fırçası ile 23 Mayıs tarihinde Harvey Nichols İstanbul mağazasında yorumlandı.

Etkinliğe sanat camiası başta olmak üzere, cemiyet ve iş dünyasından da Demet Sabancı Çetindoğan, Erol& Ceylin Özmandıracı, Jülide Ateş, Sibel Karakaş, Ebru Kohen, Şeli Elvaşvili, Tuğçe Kazaz, Gabi&Müjde Doenyas,Esra Kaktüs, Beyza Aslan, Mehtap Elaidi gibi isimler başta olmak üzere pek çok ünlü katıldı. Günseli Kato 'nun vitrine yaptığı tasarım sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sanatçının yaklaşık 2 saat süren canlı performansı ardından Harvey Nichols mağazasının vitrininde yorumlanan 42 Maslak projesi 1 ay süresince sergilenecek.

Türkiye 'nin sanat konseptiyle inşa edilen ilk projesi Bay İnşaat - 42 Maslak Kuleleri 'ni yorumlayan Günseli Kato, Harvey Nichols İstanbul mağazasının vitrininde kurulan şantiye dekorunda farklı bir çalışmaya imza attı. Beton zemin üzerine Bay İnşaat - 42 Maslak Kuleleri 'ni resmeden sanatçı canlı performansı ardından eserini mağaza ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Uluslararası arenada lüks modanın temsilcisi Harvey Nichols ile işbirliğine giden Bay İnşaat, A++ hedef kitleye sanat ile iç içe yaşamın temsilini sunmak için bu projeyi geliştirdi. Sanat ile inşa edilen Bay İnşaat - 42 Maslak Projesi sanat çalışmalarına canlı performansı ekleyerek bu hedefini vitrinlerde sergilemeyi tercih etti.