Roxy Klüp Matmazel'i Ağırladı

Kendi müziğini yapan müzisyenleri geniş kitlelerle buluşturan Roxy Klüp , geçtiğimiz günlerde İstanbulun uzun süredir büyük bir beğeniyle takip edilen Pop Rock grubu

Matmazel'i ağırladı. Söz müzik ve düzenlemelerin tamamı kendilerine ait olan 9 parçalık ilk albümleri Ne Dersin' i, Mart ayında Redrec Müzik etiketiyle dinleyicilerin karşısına çıkaran grup.

2 mayıs çarşamba akşamı Roxy de ilk canlı konserini vermenin heyecanını yaşadı. Yüzlerce müzik severin doldurduğu ve magazin basınının büyük ilgi gösterdiği gecede, izleyicilerin arasında Asuman Dabak, Berksan, Ceren Soylu, Didem Balçın gibi ünlüler de vardı. Grubun solistliğini üstelenen Erhan Ünal'ı, sevgilisi ünlü oyuncu Rojda Demirer en önden izledi.

Asıl meslekleri Fitness ve Pilates Eğitmeni, Ögretim Görevlisi, Elektronik Mühendisi ve İT uzmanı olan ve iş dışında kalan tüm zamanlarında sadece müzikle yaşayan grup, vokalde Erhan Ünal, elektro gitarda Altuğ Tanaltay, bas gitarda Murat Altınöz ve davulda Orçun Oktaygil'den oluşuyor. Albümün ilk video klibi, Ferhat Şeker ve Sina Aydın yönetmenliğinde 'Günaydın Küçük Bayan' adlı şarkıya çekildi. Klibin görüntü yönetmenliğini Mustafa Özen üstlendi.