Özlem Tekin Sanat İçin Soyundu

Özlem Tekin, Mehmet Turgut'un dergisi 46'nın yeni sayısı için çıplak poz verdi.

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'un dergisi 46'nın Mayıs-Haziran sayısı 'Pain Edition ' için Halil Ergün, Bade İşçil, Alper Saldıran, Arzu Yanardağ, Doğan Duru, Foma, Küçük İskender, Nihan Buruk, Özlem Tekin, Pragma ekibi ve Sermiyan Midyat gibi isimler poz verdi.

EN ÇARPICI POZ ÖZLEM'DEN

Derginin en çarpıcı pozları ise ünlü rockçı Özlem Tekin'den geldi. Geçen yıl eşi Cem Öcal'dan boşanan Tekin, dergiye üstsüz poz verdi. Bir önceki sayısıyla ikinci yaşını kutlayan 46, yola artan heyecanı, hızla büyüyen takipçileriyle devam ediyor. İkon isimlerin hayatları, felsefeleri ve unutulmaz söylemleriyle dosya konuğu olduğu '46-Pain Edition ', yine kurgu ile gerçek arasında gezen sayfalarıyla herkesi şaşırtacak ve kendine hayran bırakacak.

Özlem Tekin Sanat İçin Soyundu

'46-Pain Edition ', Halil Ergün, Bade İşçil, Alper Saldıran, Arzu Yanardağ, Doğan Duru, Foma, Küçük İskender, Nihan Buruk, Özlem Tekin, Pragma ekibi ve Sermiyan Midyat'ı sayfalarına konuk ediyor. Yeni sayının yabancı konukları arasında ise müzik efsanelerinden Marky Ramones, Pureessence ve This Will Destroy You bulunuyor.