İbiza'da Çalacak Türk DJ Belli Oldu

Burn Studios Remix kapsamında, Ibiza’da yaz boyunca çalma şansını yakalamak üzere yarışan gençler, final heyecanını NuTeras’ta, müzik ve dans dolu bir partiyle yaşadı.

Burn STUDIOS RMX organizasyonu ile yaz boyunca Ibiza 'da çalmak için yarışacak gençlerin jüri karşısına çıktığı heyecan ve eğlence dolu gece, aynı zamanda sezonun ilk “Yaza Merhaba Partisi” oldu.

Ozan Çolakoğlu, BeeGee, Doğuş Çabakçor ve Oben Budak 'ın jüri üyesi olduğu, Ozan Çolakoğlu, BeeGee ve Doğuş Çabakçor 'un da DJ performansları ile enerji kattığı gece; müzik, sanat, moda ve tasarım dünyasından Pınar ve Uğur Kozanoğlu, Tamer Yılmaz, Ezra Çetin, Hatice Gökçe, Bilge Öztürk gibi birçok ismin katılımıyla, 10 Mayıs Perşembe akşamı NuTeras 'ta gerçekleşti.

Burn STUDIOS RMX, gençleri DJ 'lik yapma konusunda teşvik ederek, Ibiza 'da yaz boyunca çalma imkanı kazandırıyor. Aralarında ünlü şarkıcı Hande Yener 'in oğlu Çağın Kulaçoğlu 'nun da olduğu bu değerli yarışma sonucunda, kariyerini çok daha ileri noktalara taşıma fırsatını, elemelere Koç Üniversitesi 'nden katılan Ali Efe Dinç kazandı.

Global anlamda bu tarzdaki ilk DJ Yarışması olma özelliği taşıyan burn STUDIOS RMX, aynı anda 15 ülkede gerçekleşiyor. Her ülkenin birincisi, 23-26 Mayıs 2012 'de Ibiza 'da gerçekleşecek olan dünyanın en önemli müzik konferansı IMS/Bootcamp Ibiza 'ya katılma ve belki de iki ay boyunca İbiza 'nın Privilege, Mambo ve DC 10 gibi en popüler kulüplerinde, DJ Sasha ve DJ Luciano 'nun mentorluğunda yeteneklerini gösterme hakkını kazanacak.