Magazinciler İki Gün Çekmesinler, Hülya Bunalıma Girer

Şarkıcı Atilla Taş, canlı yayında Hülya Avşar hakkında öyle laflar etti ki...

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan şarkıcı Atilla Taş'a çok kızacak.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına konuk olan şarkıcı Atilla Taş, Hülya Avşar'ı çok sert bir dille eleştirdi. Taş'ın eleştirilerinden Yılmaz Morgül de nasibini aldı.

'KURNAZLA AKILLIYI KARIŞTIRMAYALIM '

Hülya Avşar 'dan hoşlanmadığını belirten Taş, 'Herhalde bu para, şöhret insanları bazen çok şık, bazen sempatik gösterebiliyor. Ama Hülya Avşar'ın duruşunu, düşünüş şeklini sevmiyorum. Bana akıllı biri gibi gelmiyor. Ama bir şekilde kendini akıllı diye yedirmiş. Kurnazla akıllıyı karıştırmayalım ' dedi.

Avşar'ı çok antipatik bulduğunu söyleyen Atilla Taş, 'Yetenek Sizsiniz'de seyrediyorum, o kadar boş konuşuyor ki... Bazen diyorum ki, gerçek mi bu ya da şaka mı? ' ifadelerini kullandı.

'Hülya Aşar güzel bir kadın olarak pek çok Türk filminde oynadı ' diyen Taş şunları söyledi:

'Ama bugüne kadar yaptığı en iyi iş Berlin in Berlin 'dir. Bir de Mavi Mavi. Bu iki film dışında aklımda kalan bir filmi yok, çok iyi bir oyuncu değil. Biz kendisini Tanju olayıyla tandık, daha sonraki bir kaç meşhur olayında tanıdık. '

'İKİ GÜN ÇEKMESİNLER BUNALIMA GİRER '

Avşar'ın, geçtiğimiz günlerde gazetecilere hakaret ettiği görüntülerle gündeme geldiği görüntüleri de eleştiren Taş, 'Gazeteciler Hülya Avşar'ı iki gün çekmesinler, Hülya bunalıma girer. Yemin ediyorum hepsi bunalıma girer ' dedi.

'YILMAZ MORGÜL TANDIĞIM EN SAHTE, GEREKSİZ ADAM '

Sevmediği sanatçıları bir bir eleştiren Taş, Yılmaz Morgül için de şu açıklamaları yaptı:

'Yılmaz Morgül'den hoşlanmıyorum. Hayatımda tanıdığım en sahte, en gereksiz adam, sevmiyorum onu. Onunla bir Avustralya maceramız var, konser vermeye gitmiştik, tam bir rahatsız, hoşlanmıyorum ondan. Orada kişiliğini daha iyi anladım. Tam bir ego manyak, dünya onun etrafında dönüyor sanki, çok kaptırmış kendini. İnsanların kalbi sıfatına vurur derler. Adamın suratına baksınlar ne dediğimi anlarlar. ' BEYAZ GAZETE